maandag 21 november 2016

Glazen tuinoverkapping

Alle overkappingen gratis geleverd. Bekijk het aanbod of bezoek de showroom. Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zelfbouw Douglas Overkapping. We leveren standaard maten maar we maken ze ook graag voor u op maat De overkapping zelf is bij ons van aluminium, de platen die erin geplaatst worden zijn van glas.


U kunt ze in vele varianten bestellen. De terrasoverkapping glas voor uw tuin. Door middel van de optionele schuifwanden van glas , creëert u een prachtige glazen overkapping.


Een tijdloos design en uiterst functioneel om de warmte binnen te houden en wind en kou buiten de deur. Hier bekijkt u tevens de verschillende mogelijkheden van tuinoverkappingen , carports en glazen schuifwanden in een sfeervolle setting. Wilt u nog dezelfde dag aan de slag met het plaatsen van uw tuinoverkapping ? Kies er dan voor om uw bestelling bij ons af te halen.


Glazen tuinoverkapping

Glas is een zeer duurzaam materiaal, het veroudert nooit en zal dus na jaren nog mooi zijn. Door deze voordelen van een glazen overkapping geven veel mensen de voorkeur aan deze optie. Glazen terrasoverkapping zelf maken.


Als je een glazen terrasoverkapping zelf gaat maken, is het verstandig om even de plannen goed uit te werken voordat je begint. Net zoals andere tuinoverkappingen kom je er tot rust, maar kan het ook dienen als opslagplaats voor tuinmeubels en -gereedschap. Een prieel met gesloten wanden creëert ook een gezellige hobbyruimte. Onze unieke, stijlvolle aluminium terrasoverkappingen kunnen uitgevoerd worden met een glaswand. In een handomdraai schuift u de glazen wand open en dicht.


Glazen tuinoverkapping

En dat niet alleen vanwege het verhoogde comfort en de duurzaamheid. Het oog wil immers ook wat. Een glazen overkapping over uw terras mag zeker gezien worden. Dat kunt u rustig aan Ter Huurne overlaten.


Ook wanneer u een balkon op de eerste verdieping heeft, is het mogelijk om een glazen terrasoverkapping in uw tuin te plaatsen. Er zijn nog veel meer opties voor uw glazen terrasoverkapping, uitbouw of afdak. Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Glas is eenvoudig om schoon te maken en kan worden schoongemaakt met allerlei producten. Zo ook bijtende producten.


Voor een glazen terrasoverkapping zal je vrij veel moeten betalen. Stof, blaadjes, … Je ziet het allemal meteen op het dak van een glazen terrasoverkapping liggen. We gebruiken daarvoor gelaagd veiligheidsglas.


Voor een terrasoverkapping met glazen dak in een standaard afmeting gebruiken wij 44. Tuinoverkapping Twente maakt uw overkapping met glazen dak volledig op maat. Bij een maatwerk glazen dak gebruiken wij 44. Ideaal is terrasoverkapping voor de horeca.


Een terrasoverkapping met een glazen dak zorgt dagelijks voor veel natuurlijk lichtinval. Een overkapping kan niet in zijn geheel uit glas bestaan, omdat het dak dan te breekbaar is. Het dak bestaat daarom uit glazen dakplaten, gecombineerd met een frame van andere materialen.


Wij gaan verder waar andere ophouden! Ieder huis is anders, dus onze standaardoplossingen zullen niet altijd precies passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts