maandag 7 november 2016

Ijzeren man weert zwemmen

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Tijdens de Weerter basisschoolvakanties wijzigt het tijdstip overdag naar 10.


Selecteer in onderstaand overzicht de activiteit waarvan u de prijzen wenst te zien. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het Zwembad. Vakantiepark Weerterbergen. Voor wie durft is er voldoende uitdaging voor de aanwezige obstacles.


Beleef een heerlijk dagje uit in ons zwemba de waterskibaan en de beachclub. Lekker even zwemmen , groepsuitjes, schoolreisjes maar ook voor vrijgezellenfeestjes ben je van harte. Lekker spelen bij Kinderpretland of toch liever wat opsteken bij het Natuur- en. Zelf verblijf ik liever in het 25-meter bad om baantjes te zwemmen terwijl de kids plezier hebben om de stormbaan,.


Een wandeling door de natuur met een picknick? Ontdek het recreatiegebied IJzerenman Weert ! Of ga binnen kijken bij het Natuur- en Milieucentrum om buiten meer te zien. In Weert brengt de diversiteit en identiteit van Weert optimaal voor het voetlicht. De site biedt een zo compleet mogelijke evenementenkalender, een overzicht van allerlei activiteiten die je in Weert kunt ondernemen en de mooiste etablissementen om te eten, te drinken of te overnachten. Schitterend mooie recreatieplas gelegen in een bosrijke omgeving.


Een zeer veelzijdige locatie met voor ieder wat wils. IJzeren Man Vught - het langste strand van Brabant! Leuk om met dochtertje van 15maanden te gaan zwemmen. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag augustus aanstaande. De baan wordt in de avond verlicht wat zorgt voor een.


Zwem4daagse is een sportief evenement voor jong en oud waarmee wordt gestimuleerd om te blijven zwemmen. Laat je mee voeren door de krachtige stroom- versnelling. Glijden door de supersnelle 72-meter interactieve glijbaan of lekker bubbelen in het bubbelbad. De vereniging heeft als doel: “het voorkomen van de verdrinkingsdood”. Hier wordt invulling aan gegeven door de zwemkunst in het algemeen, en het zwemmend redden in het bijzonder, te bevorderen bij jong en oud.


Jaarlijks bezoeken ruim 3duizend bezoekers het zwembad. Het zwembad bestaat uit een overdekt recreatief golfslagba een 25-meter wedstrijdbassin en een instructiebassin. Binnen is het hoog en licht en vooral in de zomer zijn er veel mogelijkheden om buiten te zwemmen. WEERT - Voor 1kinderen kwam hun droom vandaag uit.


Het betreft het instructiebad en het 25-meter bad. Hoewel de vlaai karakteristiek is voor Weert , heeft de stad veel meer te bieden. Dat afgraven gebeurde met een grote, ijzeren bagger­machine, die werd in de volksmond ijzeren man genoemd. De Ijzeren Man biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Zwemmen in het subtropisch zwemparadijs en buitenba een dagje spelen in de binnen- en buitenspeeltuin, vissen in de Grote Ijzeren Man , lekker sportief bezig zijn en struinen door de natuur kan allemaal.


Het bevat beheerde heide, vennen, meren, gemengd bos en stuifzandvlakten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts