woensdag 30 november 2016

Kastanjepalen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Zoek naar houten palen rond op de nieuwe KensaQ. Ons assortiment kastanje palen.


Ons kastanjehout is duurzaam en kan onbehandeld in de grond gezet worden.

Hoe dikker de diameter, hoe duurzamer de kastanjehouten palen. Bij houthandel Gadero vindt u een breed scala aan geschilde kastanjepalen. Kies uit diverse dikte- en lengtematen.


Reageer via ons contact formulier. Welkom in de webwinkel van Groene Bouwmaterialen. Een complete bio- bouwmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in ecologische en bio based bouwmaterialen.

Heel geschikt voor het monteren van bijvoorbeeld kastanje hekwerk. Het gebruik van kastanje palen belast het milieu dus niet. Kastanje palen kunt u gebruiken als afrastering. Daarom zijn de palen niet altijd recht.


De kastanje palen zijn te koop in veel verschillende lengtes en diameters. Wekelijks worden duizenden kastanje palen en meters kastanje hekwerk geimporteerd en bij klanten overal in het land afgeleverd. Het kastanjehout is door zijn natuurlijke eigenschappen bestand tegen extreme weersomstandigheden (vocht, win zout). Het is dus zeer milieuvriendelijk en bovendien ook onderhoudsarm.


Op zoek naar kastanje palen ? Hardeman Hekken heeft zowel geschild als gekloofde kastanjehouten palen in het assortiment. De palen zijn in verschillende lengtes leverbaar. De kastanjehouten palen kunnen goed tegen vochtige weersomstandigheden en is een duurzame houtsoort.


Ronde kastanje palen geschild. De ronde kastanje palen zijn geschild en gepunt. Gebruik deze kastanjepalen om uw mooie, rustieke hekwerk aan te bevestigen.

Of gebruik ze natuurlijk voor een zelfbedacht project! Je ziet ze ook vaak op de bovenkant van een balustrade. Duurzaamheid kastanje paal halfrond. We werken dus vooral met ronde, niet gerechte, natuurlijke palen. Dat geeft het kastanjehout ook zijn charme.


Alle palen van Castanea zijn PEFC gelabeld. Hallo heeft u kastanje palen nodig om wat moois te maken wij verkopen die in verschillende diktes en. Ons team staat voor u klaar! Meld u aan voor de nieuwsbrief.


Al ons Tuinhout wordt vanaf een order bedrag van €13- binnen een straal van km vanaf Groningen gratis thuisbezorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts