vrijdag 11 november 2016

Tuin aan het water

Van tuinhout tot sierbestrating! Gratis en snel auto onderdelen zoeken bij 1autosloperijen! Het onkruid stond huizenhoog toen ontwerper Jeanne van Rijs aan deze poldertuin begon, maar ze ging de uitdaging graag aan. Nu is het een heerlijke plek aan de sloot, tussen wuivend gras en veel groen.


Lees hier meer over de tuin , plus tips voor je eigen tuin aan het water. Tuin (oevertuin) aan het water aanleggen.

Bij de aanleg van een tuin aan het water zijn de mogelijkheden talloos als het gaat om het creëren van sfeer. Hovenier Roel Zuidema verzorgt voor jou de aanleg van A tot Z. De tuin bij jouw woning ligt aan het water. Dit noemen wij een oevertuin. De mannen zijn ondertussen verder gegaan met de bestrating. De vlonder die Axel en Simone zelf hebben aangeleg is nog in goede staat.


Wanneer uw tuin aan een sloot of waterpartij grenst is een vlonder of steiger een prachtige aanwinst, het maakt de tuin een stuk groter. De vlonder kan binnen de tuinaanleg zowel aan als in het water geplaatst worden om zodoende ook als steiger te dienen. Midden in de Zaanstreek, met zijn vele sloten en weilanden.

Het is natuurlijk luxe als je zo'n mooi uitzicht hebt. Tuin aan het water Tuinontwerp van een weelderige tuin aan het water. Bij de sloot achter in de tuin is een vlonder van 4. Zowel de vlonder als het trapje ernaartoe zijn gemaakt van hardhouten geprofileerde planken. Knotwilgen Achter in de tuin staan ook twee knotwilgen, waarvan er één is opgenomen in de vlonder.


Helemaal passen zo aan het water. Met een tuin aan het water voel je je een rijk mens. In de ochtenden geniet je heerlijk van een kopje koffie bij het water en ’s avonds ga je het water op met je eigen bootje. Als je aan het water woont, geniet je van talloze voordelen. Het is echter soms wel lastig om inspiratie te vinden voor de tuin.


Deze weelderige tuin ligt prachtig aan de oever van de Zaan. Een villa gelegen op een toplocatie aan het water. Daar moet je wat mee doen!


Genieten van het water kan niet alleen buiten aan de waterkant, maar ook binnen. Extra pluspunten dus voor deze woning met tuin aan het water. Binnen kan er gezwommen worden in het overdekte zwembad in het wellness gedeelte. Een grote tuin aan het water , zonder achterom!


Met behulp van pontons de tuin leeg gehaald en ook alle benodigdheden via het water er weer in gekregen.

Een prachtige tuin mogen aanleggen met bestrating aan het huis en muurelementen om het hoogteverschil op te vangen. Het gazon met stapstenen aangelegd en een pergola voor speeltoestel. In de tuin achter het huis is er gebruik gemaakt van een zichtlijn naar het water.


Deze is versterkt door aan beide zijden van de zichtlijn dezelfde beplanting toe te passen met siergras en duizendknoop passend bij een natte omgeving. Voor het huis is een hoogteverschil van 45cm. Hiervan is ook handig gebruik gemaakt door het terras lager te. Mijn schoonmoeder zegt: als ik eerder van het Huis had geweten, had ik beter tot rust kunnen komen, in de tuin aan het water , of gewoon in de huiskamer, met een boek en een kopje thee.


Ze ziet de gastvrouwen praten met lotgenoten, naasten en nabestaanden, die hier kracht, troost en geruststelling vinden. De unieke locatie, pal aan het water en het drierivierenpunt, de schitterende nieuwbouw en de gastvrijheid van onze lieve kelners zullen u ongetwijfeld hartstikke leuke momenten bezorgen. We zijn er klaar voor en zullen u met open armen ontvangen.


Grote tuin in krimpen aan de IJssel met veel gazon aan het water. Verder staan er midden in de tuin Beuken langs het pad. Tuin met zwemba buitenkeuken en verzonken trampoline.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts