woensdag 23 november 2016

Kunstof zwembad bak

Jouw favoriete kunstof zwembad kopen? Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Polyester zwembaden gaan jarenlang mee.


Wist u dat het polyester zwembad het meest verkochte zwembad is? Dat komt omdat polyester zwembaden jarenlang meegaan.

Met de aanschaf van een polyester zwembad haalt u dus voor een lange tijd een zwembad in huis. Het plaatsen van het zwembad gaat vrij snel en eenvoudig. Een polyester zwembad heeft dit als belangrijk voordeel. Waterwel realiseert polyester zwembaden van het topmerk Polyfaser. De baden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit glasvezel, versterkt met polyester.


De keuze in modellen en kleuren is enorm, er is voor bijna iedere wens een passend polyester zwembad. Zwembaden worden verstevigd aan de buitenzijde met staalverzinkte buizen – Diverse accessoires leverbaar zoals: randstenen, roldek, pompput voor de zandfilter, (onderwater)verlichting, enz. Leveren en plaatsen van het zwembad in goed overleg.

Er zijn vele mogelijkheden voor een zwembad uitgevoerd in kunststof. Algen kunnen door het gladde oppervlak makkelijk met een borstel worden verwijderd. Bij een zwembad met liner is dit lastiger omdat de algen in de naden van de liner gaan groeien. De rechthoekige bakken kunnen ook gebruikt worden als: vijver, zwembad , quarantainebak, pompbak, filterbak, plantenfilter, plantenbak, bloembak, fonteinbak of ornamentbak etc. Wilt u de rechthoekige bakken gebruiken als vijver?


Indien u de rechthoekige bak als vijver wilt ingraven zoekt u eerst een logische locatie uit. Dit is afhankelijk van welke polyester zwembad bak u kiest en welke systemen erbij geleverd moeten worden. Dat maakt het vaak lastig om op voorhand prijzen te noemen. Het advies is daarom om uw wensen zo specifiek mogelijk aan ons door te geven, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.


Naast op maat gemaakte kunststof bakken leveren wij ook bakken met deksel. Ook grote bakken met grote deksels van kunststof zijn leverbaar. Prefab zwembaden zijn zwembaden uit één stuk.


Colorado inbouw zwembad van polyester heeft een unieke hoektrap waardoor u ook de volle lengte van het zwembad kunt gebruiken om banen te zwemmen. Ze worden in standaard maten gelever maar ook als maatwerk zwembaden. Alle algemene informatie over prefab zwembaden leest u op onze website.


Als het gaat om prefab zwembaden zijn er twee merken die de beste kwaliteit leveren: Pomaz Pools en Polyfaser. Bekijk alles met polyester zwembad !

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Vergelijkbare zoekopdrachten voor kunstof bak. Speciaal voor u op maat gemaakte HDPE Zwembaden en Vijvers. Al meer dan jaar ervaring in kunststof lassen.


Het verschilt per zwembad met hoeveel kosten u rekening moet houden als u een zwembad van kunststof wilt aanschaffen. Dit komt doordat het afhankelijk is van verschillende aspecten, zoals het materiaal of de grootte van het bad. Hierdoor kunnen we dus niet precies zeggen wat de prijs is van een kunststof zwembad.


Voor het waterdicht maken van uw zwembad leveren en monteren wij een ruim assortiment zwembadfolie in verscheidene kleuren, designs en dikte. Poly vijverbak 66x66x90cm (2ltr). Glasvezelversterkte polyester bak voor boven- of ondergrondse opstelling Multifuncioneel te gebruiken o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts