vrijdag 25 november 2016

Houe schommelstoel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bekijk het assortiment schommelstoelen en bestel de beste aanbieding nu online!


Houe schommelstoel

We are driven by affordable luxury as a philosophy, by choosing the right materials and solutions. We draw from a proud heritage of Scandinavian design and craftsmanship with mass appeal. HOUE offers both an outdoor and indoor collection, always meeting our high standards in terms of design, price and quality.


Het metalen frame is voorzien van kunststof lamellen, welke op het frame geklikt worden. Deze prachtige Scandinavische schommelstoel is een lust voor het oog. Dankzij de hoge kwaliteit materialen is de stoel duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig! Aanwezig, maar niet overheersend.


Komt u gerust eens langs in onze showroom in Groningen om deze prachtige schommelstoel uit te proberen. De zithoogte is centimeter. Het frame is gemaakt van gepoedercoat metaal, de lamellen zijn van plastic. De armleuningen en de poten zijn gemaakt van bamboe. In de zon zitten is al heerlijk, maar in de zon schommelen is nog vele malen beter.


Deze leuke stoel heeft gekleurde lamellen die op het frame zijn te “klikken”. Door het kliksysteem zijn bijzondere combinaties mogelijk. Wanneer u uw tuin gaat veranderen van ontwerp, hoeft u alleen maar de lamellen te veranderen.


CLICK - de naam zegt het al voor deze schommelstoel : De kunststof lamellen kunnen met een simpele klik aan het grijze poedergecoate stalen frame worden bevestigd. Het grootste online aanbod stoelen. Shop jouw nieuwe stoel met korting! Zoek naar schommel stoel op de nieuwe KensaQ.


Kies uit producten vanaf € 4000. Kamers vrij in Inhouse Hotel. Paon design schommelstoel van Houe. Echt design, gemaakt van Bamboe,Metaal (gepoedercoat), ontworpen door Henrik Pedersen en geproduceerd in Denemarken. Deze schommelstoel is uitgevoerd in grijs, heeft jaar garantie en is geschikt voor buiten.


Wie zit er nu niet graag in een schommelstoel ? Ontwerper is Henrik Pedersen. Het is een mooi voorbeeld van het hedendaagse Neo Scandinavische Design. Click Rocking Chair is de schommelstoel uit de OUTDOOR collectie van het Deense HOUE.


In alle houdingen zit je even comfortabel zitcomfort. Deze comfortabele schommelstoel heeft een speels maar modern uiterlijk. De lamellen kun je bovendien net zo vaak veranderen als je zelf wil.


Houe schommelstoel

De lamellen kun je makkelijk los halen en vervangen door een andere kleur. Je kan kiezen voor een stoel waarbij de kussens al zijn inbegrepen of je kan deze er los bij aanschaffen zodat je zelf de gewenste kleur kan kiezen. Een schommelstoel is geschikt voor één persoon. Ee schommelbank biedt plaats aan twee of zelfs drie personen. Vergelijk HOUE Schommelstoelen online bij LionsHome.


Dankzij het beproefde systeem van verwisselbare lamellen is de serie bekend. De Deense ontwerper Henrik Pedersen heeft voor deze serie varianten ontworpen, armstoel, loungestoel, schommelstoel , een bank en een barkruk. Allen zijn gemaakt van staal en hebben een bamboe zitting.


Houe schommelstoel

Alle Paon ontwerpen zijn verkrijgbaar in 5. Houe - Click schommelstoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts