woensdag 30 november 2016

Hijshaken betonplaten

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Ergebnisse von Suchmaschinen! Super-Angebote für Beton Platen hier im Preisvergleich bei Preis.


Het laten leggen van de betonplaten kan vanaf de vrachtwagen met behulp van een vacuüm pomp. De kraan die op de trailer staat wordt verbonden deze vacuümpomp. U kunt ze ook zelf leggen met behulp van hijshaken.


Met stelconplaathaken is het mogelijk om stelcon betonplaten te hijsen of transporteren. Stelconplaathaken voor het verplaatsen van stelcon betonplaten. KWINT biedt twee soorten aan: haken of sleutels.


Beide zijn even veilig en effectief om snel stelcon betonplaten te verplaatsen. Voor het hijsen en transporteren van betonnen stelconbetonplaten. Ook kunt u ervoor kiezen om de platen direct door Fa. Wal in het werk te leggen.


Dit doen wij met behulp van een zuignap, al dan niet in combinatie met het plaatsen van silo-elementen met de keerwandenklem. De betonplaten zijn 200x100x12cm en hebben een antraciete kleur, in totaal zijn er stuks geleverd. Ook zijn de geleverde betonplaten niet voorzien van hijshaken.


Ze zijn voorzien van een sparing aan de zijkant. Met behulp van hijshaken of legschaar, kunt u de betonplaten 120x80xmakkelijk oppakken en in het werk leggen. Lasthaken voor het heffen van beton platen.


Alleen geschikt voor stelconplaten! Wij verkopen ook universele stelconhaken (klik). Neem dan contact op met ons, wij kunnen de betonplaten voor u leggen. Stelcon betonplaten zijn te herkennen aan het merk Stelcon dat u altijd terugvindt in de bedrijfsvloer en stalen hoeklijn.


Breed assortiment, bel voor uw persoonlijke prijs. Deze types betonplaten worden veelal ingezet bij sport verharding, tuinverharding, opritten en terrassen. Naast nieuwe betonplaten heeft Dam Beton ook een groot assortiment aan gebruikte betonplaten.


Deze 2e hands betonplaten komen terug in onderstaande tabel en geven een overzicht van het huidige aanbod gebruikte betonplaten. Keilbetonplaten, 300x60x20cm, Met hijshaken. De DEHA universeel-hijshaak is een met de hand te bedienen hijshaak. De verschillende afmetingen en gewichten van de hijshaken zijn in onderstaande tabel.


TH-hijshaak – Hakron Nunspeet B. Na het optimaliseren van het zandbed voor de betonplaten is het van belang om. Het assortiment betonplaten van Fa. Afhalen van goederen is niet mogelijk op Zaterdag. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ook moet het zandbed geëgaliseerd en goed verdicht zijn. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Als u het legbed voldoende heeft voorbereid op de betonplaten en deze voldoet aan de voorschriften, kan het definitieve plaatsen beginnen. Het is erg verstandig om de platen langzaam op het legbed te laten zakken.


Wanneer u zelf betonplaten gaat leggen moeten er hijshaken meebesteld worden. Deze zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar bij Kwint, namelijk de plaathaken en de plaatsleutels. Allebei de oplossingen voldoen om op een veilige en snelle manier te hijsen of te transporteren, de voorkeur van de stelconplaathaken wordt bepaald door de smaak van de gebruiker.


De SIM beton betonplaten worden met hoge snelheid gelegd. Bekijk onze website voor meer informatie over het leggen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts