maandag 21 november 2016

Zwembad bodem reinigen

Vergelijk ruim zwembadzuigers! Zwembadzuigers nu al vanaf € 95. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bij de reiniging van het zwembad ga je vaak op dezelfde manier te werk. Hierdoor beperk je het reinigen van het zwembad tot een aantal standaard taken.


Op korte termijn is dat geen enkel probleem, toch raden we je aan volgende zaken regelmatig mee te nemen bij het reinigen van het zwembad. Enorm aanbod producten om uw zwembad te. Wij hebben flocking in zwembad ( hth regularfloc ) gedaan en filter uur laten aanstaan. Het gaat er recht door heen. Ideaal zijn ook onze robot zwembadstofzuigers!


Deze reinigen de bodem van uw zwembad. De Interline Dirt Devil Catalyst robot zwembadstofzuiger klimt zelfs tegen de wand op en borstelt deze schoon. Onze robots werken onafhankelijk van de zwembad filterinstallatie.


Leg alleen als je gaat zwemmen het bad open en bloot. Drijvend vuil dat eventueel tijdens het zwemmen in het bad terecht komt, kun je na het zwemmen even verwijderen met een schepnetje. Zo houd je je zwembad schoon. Vuil dat in je zwembad naar beneden zak, is onvermijdelijk.


Reinig in dit geval de bodem met een zwembad stofzuiger. Je zwembad reinigen kan dus op verschillende manieren, hieronder staan ze kort uitgelegd. Het reinigen van je zwembad is zeer belangrijk, ook voor kleine zwembaden. In deze video wordt uitgelegd hoe je je zwembad reinigt en waarom dit nodig is. Het zwembad schoonhouden is meer dan alleen het schoonmaken van de bodem en de waterlijn.


Je dient ook voldoende te filteren. Zo worden alle vuildeeltjes zo snel mogelijk uit het water gefilterd. Bodemzuiger voor uw Intex zwembad Zorg dat er geen bladeren en zand op de bodem van uw Intex zwembad liggen. Deze handzame bodemzuiger is ideaal voor het reinigen van uw Intex zwembad.


U sluit uw tuinslang aan op de bodemzuiger. Hierdoor ontstaat er voldoende zuigkracht om het vuil van de bodem van uw zwembad op te zuigen. Ik heb ook een zwembad en keer per week moet ik toch echt de bodem schoonmaken met de zuiger. Ik heb na een week een groene schijn op de bodem. Na het zuigen is alles weer ok.


Zwembad bodem reinigen

Hierbij geldt, goed schoon houden, PH en chloorconcentratie minimaal keer per week controleren en indien nodig bijstellen. Het is een goed product, het grote opvangnet is zeer handig. Ik gebruik dit bodemnet uitsluitend wanneer het zwembad zomerklaar moet gemaakt worden, als er veel vuil op de bodem zit.


Dat is veel handiger dan de zwembadrobot het werk te laten doen. Heel belangrijk bij een zwembad is de reiniging. Dat geldt voor de bodem en voor de wanden.


Regelmatig reinigen betekent zuiver en helder water dat uitnodigt om een duik in te nemen. U kunt de bodem en wanden reinigen met een bodemreiniger, met een stofzuiger en met een borstel. De nieuwe robotreinigingsmachine SONIC door ASTRALPOOL, voorzien van systemen AquaControl en AQUA SMART , is ontworpen voor het borstelen, stofzuigen en filteren puin en algen op de bodem en wanden van zwembaden een oppervlakte tot meter. Het is uitgerust met een AQUA SMART- systeem waarmee u de tank zo snel mogelijk kunt reinigen. Deze bodemzuiger reinigt de bodem zelfstandig.


Bladeren, zand en insecten worden automatisch van de bodem opgezogen. Geheel autonoom reinigt een zwembadrobot het zwembad. Gemiddeld doet een robot er zo’n uur over om een zwembad schoon te maken, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grote van het bad en het model zwembadrobot.


De robot heeft een ingebouwde filter, die vaak makkelijk te legen is. Daarnaast, model afhankelijk, kan de zwembadrobot naast de. Niet alle tips zullen echter voor ieder Intex zwembad van toepassing zijn, bij grote zwembaden komen net weer wat andere dingen kijken dan bij kleine zwembaden.


Wij van SunnyTent wensen je in ieder geval alvast veel succes met het onderhouden van je zwembad en natuurlijk wensen wij je veel zwemplezier in een mooi schoon zwembad ! Ovalen zwembad : lengte x breedte x gemiddelde diepte x Rechthoekig zwembad : lengte x breedte x gemiddelde diepte. Je hoort wel vaker dat chloor je gezondheid kan schaden. Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van chloor in overdekte en slecht verluchte zwembaden het risico op astma en allergieën kan vergroten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts