maandag 7 november 2016

Groei en bloei echt

Groen en alles wat ermee te maken heeft! Deze passie willen we met. Tijdschrift over tuinieren? De tuinreizen worden ieder jaar met veel zorg samengesteld.


Aan ieder detail wordt gedacht, zodat de deelnemer alleen maar in de bus hoeft te stappen en kan gaan genieten van deze ongeveer geheel verzorgde reis. Maar de mens heeft ook een sociale kant.

Die komt aan bod in haar ‘donut-economie’, waarin niet economische groei het doel is, maar de groei en bloei van mensen – rekening houdend met de draagkracht van de aarde. U steunt een vereniging voor en door liefhebbers, zonder winstoogmerk, die zich inzet voor de belangen van hobbytuiniers. Meer informatie over de afdeling Echt e. Met vragen kunt u altijd contact opnemen met ons secretariaat. En mocht u eens zin hebben om met ons op tuinreis te gaan.


Hou dan onze website in de gaten. Voor beginners en voor wie al wat vaker bloemen geschikt heeft. Ook voor de echt vergevorderde bloemschikkers zijn er uitdagende cursussen.

In de zomermaanden zijn er excursies naar tuinen en kwekerijen in de buurt, of wat verder weg. Ze zijn er door heel het land en op elk niveau. Lees meer info en bekijk actuele data!


Gouden Kwekeriek, Hommelweg 1R in Susteren. Bezoek deze gezellige najaarsmarkt met allerlei ‘groene’ producten. En dit alles met de Franse charme, een combi die zorgt voor een geweldige reis.


In deze diapresentatie een terugblik van deze prachtige reis. En natuurlijk zijn diegene die niet zijn mee geweest van harte welkom! Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.


Natuurgekwetter – editie nummer – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 1woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet. Echt herfst wordt het pas als de beuken, zoals nu, ineens gaan verkleuren. Wij stimuleren zelfredzaamhei bewustwording en ondernemerschap zodat vrouwen hun volle potentieel kunnen realiseren. Dit willen we natuurlijk niet alleen in Amsterdam Zuidoost doen, maar in heel Nederland.


Word lid en maak gebruik van het mooie introductieaa. Vol inspiratie, groentips en veel informatie over tuinplanten. Maar het is ook de leukste groenveren. Welkom op de site van Afdeling Drachten e.

Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies en natuurlijk de lezingen. De landelijke website is een tijd geleden vernieuwd en dus worden de afdelingswebsites nu ook in deze vernieuwingsronde mee genomen. In de wintermaanden organiseren we inspirerende lezingen over allerlei aspecten van het tuinieren. Vanaf het voorjaar staan er leuke excursies op het programma: avondbezoeken aan mooie privétuinen in de buurt en dagtochten naar bijzondere tuinen en kwekers in andere delen van het land. Groei en Bloei mag ook een aantal insectenhotels bestellen.


U begrijpt dat we dan vliegen in één klap slaan: we laten een zeer noodzakelijke voorziening in ALLE tuinen maken door medeburgers die een steuntje in de rug nodig hebben. Ik heb contact gehad met Doel Delftland en zij willen graag voor onze vereniging een aantal insectenhotels bouwen. Plantenliefhebbers kuunen er voordelig hun plantenverzameling uitbreiden, maar zelf planten aanbieden kan ook.


De planten gaan met gesloten beurs of tegen een leuk prijsje van de hand. Bottels en bessen - Blik op de Tuin no. Op deze zaterdagochtend gaan we met een bond gezelschap hard aan het werk om het huis straks met een heel mooi kerststuk te versieren. We maken één bloemstuk aan de hand van twee voorbeelden (eigen keuze), waarbij alle materialen worden verzorgd. Naast je abonnement op het.


Met lezingen, bloemschikcursussen, tuinbezoeken en excursies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts