vrijdag 25 november 2016

Nepgras balkon

Zoek naar balkon tapijt op de nieuwe KensaQ. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. En kunstgras is natuurlijk ook een hele handige oplossing op plaatsen waar echt gras helemaal niet kan groeien, zoals op je balkon. Bij Praxis heb je heel veel keuze in kunstgras. En je hoeft niet eens naar de winkel te komen om te bekijken welke kunstgras je wilt kopen, want we hebben ze allemaal online staan.


Deze fijne kunstgrassoort heeft een poolhoogte van mm.

De hoge dichtheid zorgt ervoor dat het nepgras zacht aanvoelt. Deze grasmat bestaat uit een mix van lichtgroene en donkergroene sprieten met juten wortels. Premium kunstgras is geschikt als sier- of speelgazon en heeft een dichtheid van steken per cm. Dit ziet er vaak har zanderig en nep uit.


Dankzij innovatie en nieuwe technieken zijn er voor tuin, balkon en dakterras diverse mooie soorten kunstgras beschikbaar, die een zeer echte uitstraling, een natuurlijke matheid en een realistische vezelrichting hebben. Met kunstgras heeft jouw tuin het hele jaar door een groene kleur. Kunstgras staat heel mooi op je balkon.


Je staat er misschien niet zo bij stil, maar de vloerbedekking van je balkon is erg bepalend voor de sfeer. Vaak is de vloer van beton of tegels.

Dat is niet alleen kou het ziet er ook kil uit. Groen kunstgras geeft je het gevoel dat je in een tuin zit en straalt gezelligheid uit. Tijd om uw saaie balkon te voorzien van een mooie groene look! Als u niet de beschikking heeft over een tuin, maar wel over een balkon , kunt u toch het echte buitengevoel ervaren door uw balkon te bekleden met een tapijt van kunstgras.


Een kunstgrastapijt laat zich combineren met elke stijl, van klassiek tot modern. Ben je op zoek naar goed en mooi kunstgras voor je balkon , gazon of tuin? Hier vind je de beste oplossingen voor een prachtig en groen gazon het hele jaar door, zonder te hoeven maaien. Voor iedere tuin is er een geschikt grastapijt, bekijk hier het gehele assortiment kunstgras.


Grastapijt of naaldvilt met nop wordt voornamelijk gebruikt als gras voor op balkon. Altijd prachtig “gras” onder de gloednieuwe loungeset op het balkon , zonder dat u hoeft te maaien of de bruine, verdorde plekken hoeft te verbergen onder een bloempot. Daarom willen wij iedereen laten zien dat kunstgras geen nepgras meer is.


Kijk bijvoorbeeld eens naar -merknaam grasnaam. Bovendien is het niet moeilijk om kunstgras te leggen. Veel van onze klanten doen het zelf.


Die krijgen van ons een duidelijke leg-instructie via de mail. Natuurlijk willen wij het ook voor je doen. Ook is het een ideale tijd om je balkon op te knappen.


Hoe kan dat nu beter dan met het leggen van mooi kunstgras voor op het balkon ? Nepgras leent zich uitstekend voor op balkon en dakterras en het blijft het hele jaar door mooi.

Een grasmat op je terras of balkon heeft geen onderhoud of zon nodig. Voor kale plekken hoef je niet bang te zijn. Bekijk hier welk kunstgras het beste in jou tuin of op jou balkon past. Laat het nu thuisbezorgen. Niets is beter dan van uw tuin genieten zonder dat u daar elke dag voor hoeft te werken.


Vervang dus eenvoudig uw huidige gazonnetje met matten nepgras en u hebt nooit meer onderhoud! Onze graszoden zijn bovendien eenvoudig aan te leggen en voelen en zien ze er uit als echt gras. Meer voordelen zijn: Zeer eenvoudig te. Wilt u uw balkon in Leerdam omtoveren tot een oase van rust?


We hebben op dit moment soorten nepgras die geschikt zijn voor op uw balkon. Deze soorten zijn ook zeer geschikt voor op een terras. Behalve groen nepgras , kunt u gaan voor kunstgras met een kleurtje. Bent u op zoek naar een mooi en kwalitatief hoogwaardig grastapijt? We hebben een breed assortiment aan nepgras voor in de tuin, op het balkon , op het terras en zelfs voor sportvelden.


Als je geen tuin hebt maar wel een balkon waar je graag zit, dan kun je ook daar kunstgras leggen. Geef je balkon een zomerse sfeer en kies een mooi stukje kunstgras. Je hoeft niet meer de saaie balkonvloer te zien. Net als het reeds vermelde kunstgrastape kunnen deze pinnen uitstekend tegen water en vrieskou. Doordat de bovenzijde groen is, zijn ze eenmaal aangebracht vrijwel onzichtbaar.


Om je tuin, balkon , terras of patio te completeren, kies je voor een afwerking met passende tuin- en balkonaccessoires. KARWEI bezorgt vanaf euro gratis. Blackburn kan goed gebruikt worden voor op het balkon en bij beurzen en in winkels. Bij Brico en Plan-it heb je heel veel keuze in grastapijt.


Hedendaags hebben onze vakmensen al vele prachtige tuinprojecten mogen opleveren. Dit betekent dat wij optreden als een vakkundige en gepassioneerde partner bij het aanleggen van kunstgras. Nooit meer problemen met uw gazon, dankzij het goedkope kunstgras van kunstgras-grastapijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts