dinsdag 31 maart 2020

Zwemmen wageningen

Bekijk onze website voor de openstaande vacatures. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Alle soorten zwembaden online. Wij heten u graag van harte welkom in Zwembad de Bongerd.


Sportfondsen Wageningen is al ruim jaar dé zwemaanbieder in Wageningen en omstreken.

Klik op onderstaande link voor onze huisregels. Zwembad De bongerd biedt een breed scala aan mogelijkheden. Wij geven kwalitatief goed zwemonderwijs volgens de normen van het Nationaal Zwemdiploma, uitgegeven door de NPZ-NRZ. We zwemmen in het ondiepe bad.


Tussen 19:en 20:is het vrij zwemmen. We trekken baantjes, maar we kunnen ook gebruik maken van het bubbelbad en de wild-waterbaan. Natuurlijk is er ook gelegenheid om aan de kant een praatje te maken met medezwemmers of vrijwilligers. Zwemmers die dat nodig hebben worden één-op-één door vrijwilligers.


Rijkswaterstaat waarschuwt voor gevaren van zwemmen in de Rijn.

U bent vrij om te komen tussen 08. Bij de aangegeven tijden hierboven wordt er les gegeven. Op de uiterwaarden van de Nederrijn, vlak onder Wageningen , wordt naaktrecreatie gedoogd op het laatste strandje. Dit terrein bestaat uit een weiland met een smalle strook zandstrand. Op het terrein zijn geen voorzieningen aanwezig.


Zwemmen kan hier gevaarlijk zijn in verband met de sterke stroming en wordt dus afgeraden. Wij werken met gediplomeerde vrijwilligers en geven in groepsverband les, Onze vrijwilligers geven minimaal uur per week les, of zetten zich op een andere manier in voor onze vereniging, door deze inzet houden wij het zwemmen voor eenieder betaalbaar. Zwemmen doe je bij de Wageningse Zwem- en Poloclub WZPC De Rijn. Al jaar kan iedereen hier terecht voor het leren van de zwemslagen, voor waterpolo of voor wedstrijdzwemmen. Zwembad de Bonger Wageningen , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kind.


Een studenten zwem- en studenten waterpolo competitie verzorgen tussen de studentensteden die vertegenwoordigd worden door studenten zwemsportverenigingen. Iedereen kan bij ons komen zwemmen : baantjes zwemmers, wedstrijdzwemmers of mensen die net een zwemdiploma hebben gehaald. Vereist is alleen dat je bekend bent met de basis van de zwemslagen. Iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond is het zwembad De Bongerd in Wageningen gereserveerd voor SZV Aquifer om te trainen.


Zwemles in Ede bij zwemschool ZwemZeker. Ook voor omgeving Veenendaal, Wageningen en Bennekom. Kom vrij zwemmen of baantjes trekken. Het zwembad en vergaderzaal zijn beschikbaar voor verhuur.

Pas op met zwemmen in de Rijn. Zoek je verkoeling tijdens het warme weer? Pas dan op als je wilt gaan zwemmen in de Rijn. Dit kan erg gevaarlijk zijn. Lees hier meer over de risico’s, maar ook waar je de plekken vindt waar je wel veilig in natuurwater kunt zwemmen.


Schoolslag, borstcrawl, enkelvoudige rugslag en rugcrawl. Zwem-ABC Je leert vier zwemslagen bij het Zwem-ABC. Johan Edens geeft hulp in het water. Toen ik in militaire dienst zat, vroegen ze mensen die wilden zwemmen met gehandicapte bejaarden.


Toen ik later naar Wageningen kwam om Plantenziektekunde te studeren, ben ik hier weer met gehandicapten gaan zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts