dinsdag 10 maart 2020

Watertank kunststof

Vind kunststof watertank als je nu zoekt. Zoek naar kunststof watertank. Op zoek naar een kunststof watertank ? Wij hebben allerlei soorten watertanks , van vuilwatertank tot regenwatertank. Stuk voor stuk zijn ze gemaakt van een hoogwaardig kunststof zoals HDPE of LHDPE.


Deze materialen verzekeren de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Kunststof opslagtanks en buffertank. Bent u op zoek naar een kunststof opslagtank of buffertank? Dan bent u bij Postma aan het juiste adres. Onze opslagtanks zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE (High Density Poly Ethyleen) of LHDPE.


Zo staan onze kunststof opslagtanks garant voor een topkwaliteit en lange levensduur. We hebben een nauwe samenwerking met particulieren en bedrijven wat betreft oplossingen in watertanks. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levertijden.


Watertanks en vloeistoftanks zijn in ontzettend veel verschillende uitvoeringen te vinden. Ze variƫren allemaal in materiaal, volume en vorm.

Alle watertanks van watertank. LLDPE: een niet lichtdoorlatende kunststof , wat de watertanks geschikt maakt voor opslag van drinkwater. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Heeft u een kunststof watertank nodig die lange tijd meegaat en gegarandeerd voldoet aan uw verwachtingen?


Dan is Wijtmans Plastics uw ideale partner. Wij zijn inmiddels al vele jaren actief op het gebied van HDPE tanks en apparaten en hebben binnen verschillende branches een uitstekende reputatie opgebouwd. Bij deze watertank krijgt u de stekker en het snoer uiteraard erbij geleverd.


Bekijk ons online aanbod in watertanks , kunststof tanks, septic tanks en toebehoren en neem eenvoudig per telefoon of e-mail contact met ons op. U ontvangt binnen minuten een offerte. U zult aangenaam verrast zijn over ons assortiment en de prijs van onze watertanks. Een kunststof watertank is bijvoorbeeld uiterst geschikt om op een regenwateropvangsysteem aan te sluiten, hierdoor worden de watertanks ook regelmatig gebruikt om regenwater op te vangen, als tussenbuffer of als tussenreservoir.


De kunststof watertanks kunnen aan de hand van een tekening op maat gemaakt worden om daarmee aan u wensen te voldoen. U kunt onze kunststof tanks dus zowel binnen als buiten opstellen. Wij kunnen de kunststofwatertank naar wens leveren met verschillende kunststof appendages zoals: sokken, slangtule,door en afvoeren, in en uitgang, klotsschotten ook wel slingerschotten genoemd met doorstroomgaten, vulopening, ontluchting, hand- mangaten en inspectieluiken. U kunt meerdere regenwatertanks koppelen voor een groter volume.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Dit type bovengrondse watertank is vervaardigd uit duurzaam polyethyleen (PE). De ideale oplossing als ondergrondse plaatsing niet mogelijk of gewenst is. Deze regenwatertank is beschikbaar van 3. Vraag GRATIS offerte aan ! Camperencaravanonderdelen. Van een klein formaat met een inhoud van liter tot een tank voor de grootverbruiker (1ltr.).


Uiteraard zijn er ook diverse onderdelen en hulpmiddelen voorradig voor het gebruik in combinatie met een watertank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts