donderdag 26 maart 2020

Workshop steigerhout wandbord maken

De grootste collectie wandborden ! Wandborden tegen de laagste prijzen. Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.

De teksten maken jullie zelf erop met verf, dus geen plakstickers. Sjablonen zijn aanwezig zoals letters, cijfers, hartjes, sterretjes etc. Ophanghaakje eraan en klaar. Workshop steigerhouten wandbord.


Wij bieden een ruime keuze aan workshops. Bij alle workshops maken we met verf en. Met steigerhout , maak een wandbord met of zonder windlichtjes of een drieluik.


Zelf je eigen wandbord maken voor aan de muur om je leuke verzameling woonaccessoires op te zetten?

Dan is de workshop wandbord maken echt iets voor jou! Dit kan een kant en klare tekst van een sjabloon zijn of je eigen tekst, die je met sjabloonletters erop verft. U kunt per persoon kiezen wat u die dag wilt gaan maken. Dat kan ook, maar dan doen we dat uiteraard op een mooie (vooraf gemaakte) steigerhouten (wand)bord.


Nieuw is de workshop : Je eigen foto op hout maken. Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Geen probleem dus als je bang bent dat je twee linker handen hebt. Wij helpen waar nodig en er zijn mallen aanwezig om het wandbord te voorzien van een leuke tekst naar keuze. Kortom de workshop wandbord maken van steigerhout is een workshop waarbij je de handen uit de mauwen steekt.


Je kunt een wandbord maken van verschillende materialen. Zo kun je ervoor kiezen om een houten wandbord met plankjes te maken of het hout hout of delen daarvan nog te bekleden met stof waar je dan met elastiek of spelden foto’s op kunt bevestigen. Kom dan op naar de workshop houtbewerken in de Cultuurschuur en maak zelf zo’n leuke tapasplank, tekstbor ibiza-wegwijzers, of…. Je mag (hoeft niet) zelf zagen, schuren en boren.


Uiteraard onder onze begeleiding. Ook kun je zelf een tekst doormailen zodat die op grootte van het wandbord gemaakt kan worden. Deze workshop duurt uur en is inclusief alle materialen. Een leuke zomerse workshop !

We maken een wandbord van 70xcm. En beschilderen hem in meerdere. Sinds jaar geef ik heel veel leuke workshops met steigerhout.


Dit wandbord wordt door mijzelf, speciaal voor jou, in mijn atelier op maat gemaakt. Steigerhouten wandbord en wandbord van steigerhout. Aan de bovenkant kan een half steigerdeel geplaatst worden, zodat je daar ook nog iets leuks op kunt zetten.


Het bord is helemaal vlak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts