maandag 16 maart 2020

Zuivelkoppeling

Een zuivelkoppeling , ook wel een melkkoppeling genoem is een schroefkoppeling met grove- ronde draad. Van oorsprong is de zuivelkoppeling ontwikkeld om een verbinding tot stand te brengen tussen een zuivelleiding en een zuivelslang. Wij voeren een grote voorraad zuivelkoppelingen.


Snelle levering en hoge kwaliteit. Bekijk het assortiment op de site!

Zo hebben wij in ons assortiment de zuivelkoppeling van RVS 3en RVS 3in verschillende maten. De koppelingen, wartels en slangtules zijn allemaal geschikt voor de zuivelindustrie en andere slangen voor zuivel. Naast de zuivelindustrie worden deze zuivel koppelingen ook in de voedselindustrie breed toegepast. Waar zuivelkoppelingen voorheen voornamelijk in de zuivelindustrie werden toegepast kent dit product tegenwoordig een veel breder toepassingsgebied. Al uw zuivelkoppelingen, ofwel melkkoppelingen, koopt u bij Meeuwsen op Metalservices.


Vandaag bestel volgende dag geleverd! Voor het verbinden van uw voedingsmiddelen buis heeft S.

RVS zuivelkoppelingen en melkkoppelingen direct leverbaar! Breed assortiment zuivelkoppelingen, melkkoppelingen en DIN-zuivelkoppelingen uit voorraad leverbaar! Vragen over een zuivelkoppeling ? Neem dan contact op met één van onze verkoopmedewerkers.


Afdichting voor zuivelkoppeling Toon producten. Tankwagen slangpilaar met buitendraad en tule voor klemband montage Toon producten. Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Productgroep: Oppersdraadstuk: Toepassing: Worden voornamelijk gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie voor het koppelen van vaste en of flexibele leidingen, maar. De massief uit één stuk HDPE vervaardigde IBC accesoires garanderen een lekvrije aansluiting op uw IBC tank.


Elke IBC adapter is voorzien van een PVDF afdichtingsring waardoor deze zijn te gebruiken in elke industrie. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Cohose is een specialist op het gebied van industriële koppelingen en slangen.


Stainless Firm is de grootste RVS webshop in Nederland onze prijzen zijn zeer scherp! RVS artikelen kopen en zeer snel geleverd!

Afhaalbalie Afhalen is alleen mogelijk ná bestellen en betalen via onze webshop. Geopend op werkdagen van 8. Zuivelkoppeling dichtring o. Driedelige koppelingen maken het mogelijk om delen aan elkaar te bevestigen zonder deze twee delen zelf te hoeven. Stainless International Group is fabrikant en voorraadhouder van roestvrijstaalcomponenten en appendages die gebruikt worden in leidingsystemen. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van NW inzichtelijk te maken.


Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Uitgevoerd met combi tule met zaagvertanding en borgrand waardoor de koppeling gemonteerd kan worden met zowel klemschalen als met pershulzen. Inclusief FDA NBR blauwe afdichtingsring.


Wat voor Food vlinderklep u ook zoekt, een food Omal vlinderklep kopen is bij ons erg eenvoudig! Wij leveren RVS in bijna alle afmetingen buis, lasfittingen, flenzen, draadfittingen, kogelafsluiters prompt uit voorraad of in overleg. VSH XPress is licht van gewicht en kan op een snelle.


Wij zijn ERIKS, een multi-productspecialist die een breed scala aan engineering componenten en technische diensten aanbiedt aan alle takken van de industrie tegen. De speciaalzaak voor IBC vaten, IBC-adapters, Fittingen, IBC-toebehoren, jerrycans en tuinslangen en veel meer. Vindt u niet wat u zoekt, contacteer ons dan zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts