donderdag 26 maart 2020

Zwembad sportfondsenbad beverwijk

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Ruim 2Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Sportfondsenbad Beverwijk heeft een overdekt 6-baans 50-meterbad. Dit maakt het zwembad tot het sportbad in de wijde omgeving. Om deze reden is het zwembad uitermate geschikt voor wedstrijdzwemmers.


De diepte van dit bassin loopt op van 1. Natuurlijk zijn ook de recreatieve zwemmers welkom! Zwembad Algemeen Keurmerk Raad van Beheer. Openingstijden Openingstijden. Een ideale activiteit om in conditie te blijven. Er liggen lijnen in het water en iedereen kan zelf bepalen hoeveel baantjes er getrokken gaan worden.


Dinsdag december (kerstavond) is het zwembad gesloten vanaf 17:uur. De gemiste zwemlessen worden automatisch bij geschreven op de leskaart. Zwemmen de gezondste sport voor iedereen.


Als enige zwembad in de regio kunt u alleen met dames onder elkaar komen zwemmen op de woensdagochtend. Echter worden kinderen pas opgeroepen vanaf jaar. U kunt aangeven naar welke dag (en tijd) uw voorkeur uitgaat op het formulier. Ons zwembad is het gehele jaar doorlopend geopend (alleen op Koningsdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten) en er is iedere dag sprake van een onbeperkte verblijfsduur. Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen?


Ik heb er vroeger zelf les gehad en nu mijn. We zoeken een zwemonderwijzer i. Op zaterdag oktober knallen van 19. De gemeenten Heemskerk en Beverwijk gaan dit jaar een onderzoek doen naar de zwembadvoorziening in beide gemeenten. Een enquête onder gebruikers van de zwembaden en inwoners maakt deel uit van het onderzoek. Dat staat in het vastgestelde plan van aanpak.


De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Wat vroeger ooit een gasfabriek was is nu één van de oudste zwembaden van Amsterdam. Maar de zwemvierdaagse duurt vijf dagen in Beverwijk en dit geeft mensen de ruimte om een dag te missen of juist extra meters te kunnen maken,” vervolgt Knevel. Het zwembad is bekend vanwege het overdekte 6-baans 50-meterbad. Ook de recreatieve zwemmers zijn welkom.


In het gezellige instructiebassin kun je rustig zwemmen en genieten van waterpret. Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. De luchtbehandelingsinstallatie is compleet vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts