vrijdag 13 maart 2020

Zwembad stappegoor tilburg

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Op zoek naar zwembad tilburg? Telefoonnummer, adres en meer!


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. De plek voor een dagje uit met het hele gezin. Leef je uit in het water en laat je meeslepen in de stroomversnelling. Roetsj van de wildwaterbaan of speel het spel Aquasmash in de Coral Splash.


Wil je liever aan je conditie werken? Lees hier alles over sport in Tilburg. Naar de content Naar zoeken home zwemmen schaatsen huren projecten contact Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.


Badenkaarten zijn jaar geldig en te gebruiken in alle Tilburgse zwembaden. Hier kun je alles vinden over zwemmen, schaatsen, buitensporten en de sporthallen. Dé plek voor een dagje uit met het hele gezin.


Recreatiezwembad Stappegoor. Het zwembad is makkelijk te bereiken met de fiets, de auto en met de bus, en is zowel in de zomer als in de winter een aanrader. In de twee nieuwe woonwijken Willemsbuiten en Zuiderpark komen in totaal bijna 7woningen. Daarnaast zijn Fontys Hogeschool en ROC Tilburg belangrijke onderwijsvoorzieningen.


Op het gebied van sport is er onder andere de Ireen Wüst IJsbaan, T’Kwadraat Sportcentrum, zwembad Stappegoor en natuurlijk het Willem II stadion. Lastpakken in zwembad Stappegoor waren niet te temmen: ‘Dit was uitzonderlijk’ TILBURG - Een verplichte vingerscan bij binnenkomst, gescheiden omkleden en cameratoezicht: het Tilburgse zwembad Stappegoor nam na eerdere incidenten geen halve maatregelen. En tóch ging het zaterdag bij een Halloweenfeest nog flink mis.


Welkom bij Stappegoor Tilburg. De Vereniging heeft als doel een goede werk- en leefomgeving te bewerkstelligen binnen het gebied Nieuw Stappegoor. Samenwerking tussen de verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen in het gebied moet leiden tot een prettige omgeving, waar bezoekers graag komen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Creëer buiten ook een thuisgevoel! Zo wordt de glijbaan geïsoleer komt er LED-verlichting en wordt de luchtregeling verduurzaamd. Ook Sportcomplex Drieburcht en Zwembad Reeshof nemen activiteiten over. Wij hebben een ruime keuze aan eten en drinken.


Geniet tijdens het zwemmen van een hamburger met frietjes, tosti’s of wraps. Een prikkelarm uurtje in de supermarkt, een prikkelarme middag op de kermis en vanaf nu kun je ook prikkelarm zwemmen. In april is er een pilot geweest in dit zwembad. Samen met het Steunpunt Aangepast Sporten is er een prikkelarme zwemavond georganiseerd. De gemeenteraad in Tilburg wil dat de raddraaiers die zich november tijdens een Halloweenfeest misdroegen in zwembad Stappegoor hard worden aangepakt.


Zwembad stappegoor tilburg

Dat bleek maandagavond na een spoeddebat over de kwestie. Ook gaat de gemeente het zwembaddrama evalueren. Over drie maanden moeten de conclusies er liggen. Stappegoor ligt bij de Euroscoop Bioscoop, Sportcomplex T-Kwadraat en het Zwembad Stappegoor.


U dient hier te betalen voor parkeren. De zonnepanelen wekken stroom op die rechtstreeks door het zwembad wordt gebruikt. Het teveel aan stroom dat wordt opgewekt, gaat terug naar de energieleverancier.


Zonnestroom is goedkoper dan grijze stroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts