vrijdag 27 maart 2020

Zuiderpark zwembad openingstijden

Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Tarieven Haagse zwembaden. De kassa sluit minuten voor het einde van de activiteit.


Tijdens de schoolvakanties zijn er andere openingstijden. Lees meer informatie over het zwembad zoals de openingstijden.

Bekijk hier de openingstijden van de gemeentelijke zwembaden in Den Haag. Hier kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten zoals aquarobic, bootcamp, fifty fit en zwangerschapszwemmen. Ook wordt er zwemles gegeven. Het zwembad is te bereiken met trams en 16.


Of kom met bus (halte Loevesteinlaan) of (halte Moerweg). Vanaf de haltes is het een paar minuten lopen naar het zwembad. Toegankelijkheid mindervaliden.


Gezinszwemmen: woensdagochtend - uur, vrijdagavond 18.

Teddybeerzwemmen: dinsdag en donderdag tussen 9. Zie website voor actuele openingstijden. U vindt hier onder meer een wedstrijdba een recreatiebad met glijbaan en wildwaterbaan, een klein buitenbad en een bubbelbad. De lange glijbaan en de wildwaterkreek maken het voor jonge bezoekers heel spannend. Natuurlijk valt het Turks stoombad en solarium ook bij velen in de smaak.


In het zwembad kunt u vrij zwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten, zoals Aquajogging of Aquarobic. The document has moved here. De Zwemapp is gemaakt om bezoekers gemakkelijk en snel te kunnen informeren over onder andere de openingstijden en het activiteitenrooster. Verder zijn er gewoon bepaalde openingstijden waar je je aan moet houden.


Voor alle leeftijden of jaar en ouder. Kinderen jonger dan jaar mogen niet met een klein broertje of zusje naar binnen. Dat mag alleen met een volwassen. Zuiderpark College - met oog voor jou.


Met ingang van maandag september a. En er samen met ons naar streven het beste uit zichzelf te halen. Komt u vanaf de Backershagenlaan? Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Voor het zwemmen is gekozen voor het nieuwe Hofba in Ypenburg. Zwemmen, springen, spetteren en duiken met het hele gezin.


Dat doet u in zwembad Kerkpolder. Zwembad Kerkpolder is een belevenis voor iedereen, van jong tot oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts