woensdag 11 maart 2020

Workshop bbq weber

Doe mee aan onze BBQ-workshops met experts als Diva Q en meer! Specialistisch advies nodig? Haal vandaag nog die weber barbecues in huis.


Kies je cursusvariant uit een ruime keuze aan BBQ Workshops ! Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen!

De cadeaubon is gemakkelijk online te besteden. Kies zelf het bedrag waarmee je iemand wil blij maken. Een BBQ workshop bij één van onze Grill Academy locaties is gegarandeerd een uniek evenement! Samen met onze Grill Masters, u en uw gasten bereiden we een heerlijk meergangen BBQ menu op de barbecue. Kijk voor meer BBQ workshops ook eens op mijn nieuwe website: bbq - workshops.


Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Tired of Endless Searching? Klein en intiem, gezellig en leerzaam!


Leer allerlei technieken om een luxe drie- of viergangendiner met de mooiste ingrediënten te bereiden!

Samen bereiden we (h)eerlijke BBQ -gerechten. Ontdek nieuwe smaken, technieken en bereidingen. JavaScript seems to be disabled in your browser. Weber barbecues tegen lage prijzen.


Welkom op onze speciale BBQ workshop pagina! Met onze ervaring en passie voor het barbecue vak leren wij jou tijdens onze BBQ workshop alle fijne kneepjes. Harlem BBQ is het kloppende barbecue hart van de regio Haarlem!


Joop kookt al ruim jaar en nog steeds met passie. Bestel hier barbecues online. Zoek naar weber bbq op de nieuwe KensaQ. Leer smaakvolle gerechten bereiden op jouw favoriete BBQ. Bovendien ontvang je na afloop een certificaat en alle recepten.


Of je nu voor gas, briketten of elektra kiest. Kies uit een aanbod van verschillende BBQ workshops. Van een basic tot een advanced Smoking of American Style BBQ workshop. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een groep van minimaal personen, een tuin, een stroompunt en een drankje. Het Barbecue Paleis organiseert geweldige BBQ workshops en demonstraties om te laten zien dat er zoveel meer mogelijk is met de barbecue dan men denkt.


U bereidt een culinair gangen diner van de mooiste ingrediënten en u zult versteld staan van het resultaat! Leer tijdens de workshop meer uit uw BBQ te halen, kijk welke grilltechnieken er zijn en proef welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout.

Ook leren we je hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt regelen. De workshop is zowel geschikt voor de beginnende BBQ als voor meer ervaren grillmasters. Met een BBQ workshop op locatie, georganiseerd door BeefSteak, weet u zeker dat u in een mum van tijd het lekkerste vlees bereidt op de barbecue. Volg een barbecue workshop op locatie. Of u nu met vrienden wilt barbecueën of met collega’s, wij hebben voor elke liefhebber een geschikte barbecue workshop.


Een Workshop start vanaf personen op uw locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts