maandag 9 maart 2020

Voorbeelden overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Heerlijke lange avonden in uw tuin genieten in de veranda bij de kachel?


Welke overkapping spreekt u het meeste aan? Uniek aan ons bedrijf is, dan we óók gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en realiseren van tuinen. Naast de traditionele terrasoverkapping hebben we ook andere overkappingen, zie voorbeelden op deze pagina. Voor een maatwerk terrasoverkapping van duurzame kwaliteit ga je naar Ter Huurne die alle overkappingen in eigen fabriek maakt, zodat u ervan verzekerd bent een kwalitatieve en duurzame overkapping aanschaft die goed bij het woonhuis aansluit.


Doe inspiratie op voor een gezellige inrichting van jouw overkapping en ontdek mijn ideeën en voorbeelden ! Wil je jouw overkapping inrichten? Een tuin in Rhoon bij een woning met veel detail. Aan de zijkant een stevige pergola die dienst doet als schommel. Uiteraard behoort een ander soort houten overkapping ook tot de mogelijkheid.


Voorbeelden overkapping

Zo is er ook veel vraag naar carports. Over het algemeen kunnen deze vergunningsvrij worden gebouwd. Indien u toch een vergunning moet aangevragen, kunnen wij een bouwtekening van de overkapping maken en de vergunning voor u aanvragen. Bekijk hieronder voorbeelden van tuinoverkappingen en vraag gratis brochures aan. Bij Fonteyn vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en overkappingen.


Ben je op zoek naar een overkapping of zonwering speciaal voor je terras, klik dan hier om meer voorbeelden te bekijken. Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk hier voorbeelden van terrasoverkappingen van onze tevreden klanten.


Dit zorgt ervoor dat de overkapping lang goed en mooi blijft. Met mooie vlonders of natuurstenen kun je ook zorgen voor een mooie vloer. Om jou te inspireren vind je in dit artikel mooie voorbeelden van houten overkappingen. Dit geeft voldoende inspiratie om zelf ook een mooie overkapping te maken in de tuin. Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te kiezen.


Paar voorbeelden van tuinoverkapping en tuinhuizen zijn. Tuinoverkapping tuinhuizen van hardhout. Moderne design overkappingen van hardhout, lariks en Douglas hout, Eikenhout, vuren, of een andere denkbare houtsoort. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van veranda's, pergola's en overkappingen gemaakt met onze steigerbuizen en koppelingen.


Voorbeelden overkapping

Ook verwerken wij glas en bijzondere materialen in luxe tuinoverkappingen tuinhuizen. Doorgaans wordt voor het maken van deze constructie gerbuik gemaakt van stalen steigerbuizen. Een overkapping kan dus een volledig vrijstaande constructie zijn, die middenin een tuin wordt geplaatst.


Afhankelijk van de afmetingen kan hiervoor elke diameter gebruikt worden. Een prieel (tuinpaviljoen), een pergola of een constructie waarbij gebruik wordt gemaakt van een schaduwdoek zijn voorbeelden van een terrasoverkapping. Vervolgens kijken we naar wat er qua verhouding het mooiste uitziet. Een voorbeeld : u gaat een overkapping bouwen met een dakconstructie die meter moet overbruggen.


Voorbeelden overkapping

Klik dan hier om voorbeelden te bekijken en gratis informatie aan te vragen. Stel u wilt een overkapping bouwen van meter breed en meter lang, dan kan het vaak lastig zijn om te weten wat u allemaal nodig heeft. Daarom geven wij hier een reken voorbeeld waarin u kunt zien welk materiaal u nodig heeft, wat de kosten daar van zijn en waar u het moet plaatsen. Dat kan op vele manieren met hout. Bij een Douglas overkapping maken, wordt vaak gebruik gemaakt van ‘potdekselplanken’ oftewel Zweeds rabat.


Gaat u een overkapping bouwen met wanden, dan wilt u natuurlijk ook mooie gevelbekleding. Deze planken vallen deels over elkaar heen (potdeksel-effect) wat een robuuste uitstraling geeft. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.


Inspiratie voor je eigen tuin kun je het beste halen uit goede bestaande tuin voorbeelden. We zetten voorbeelden van tuinen voor je op een rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts