dinsdag 24 maart 2020

Zwembad starline

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! We ontwikkelen, produceren en distribueren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondhei fitheid en veiligheid.


Ook de trappen die gebruikt worden hebben de allerhoogste vorm van afwerking die niemand kan evenaren. Geniet van uw eigen zwembad in uw tuin! Wanneer u zich voor het eerst oriënteert op de aanleg van een eigen zwembad , wilt u graag weten met welke globale kosten u te maken krijgt.

Dit heeft te maken met de keuze van het model en ook met alle benodigde installaties en accessoires. Starline zwembad aanleggen. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en plaatsing van prefab- en bouwkundige zwembaden , compleet en deskundig afgewerkt en voorzien van betrouwbare installaties. Deze baden zijn de meest geïsoleerde baden die momenteel verkrijgbaar zijn. Door de gladde wanden neemt het gebruik van chemicaliën af.


Juist omdat alle stijlvolle zwembaden uit de Nova Line pure eenvoud uitstralen, bieden zij u de gewenste natuurlijke schoonheid. Het inspirerende programma kent zes verschillende modellen met unieke eigenschappen: Nexxt Line, Nova Line, Dynamic Line, Carré Line, Romana Line en Ergonomic Line. Bovendien kunnen ze sneller worden gerealiseerd dan traditioneel gebouwde zwembaden.

De planning en communicatie was heel professioneel en strak met een goede uitleg. Bij de uitvoering klopte dit ook allemaal. De ionisator werd gebouwd voor zwembaden tot 2m³ maar kan volledig op de grootte van elk zwembad worden ingesteld.


Huijsing Zwembaden is niet meer aansprakelijk te stellen, omdat deze failliet is verklaard en Huijsing privé met de noorderzon is vertrokken. In ons geval was dat Huijsing zwembaden BV. Dit om de garantie zeker te stellen.


Zwemland levert Roldeck afdekkingen voor uw zwembad. Meestal uit voorraad leverbaar tegen schappelijk prijzen. Via onze dealers geniet u van uitstekende garantievoorwaarden.


Bovendien is een onderhoudscontract mogelijk, waarbij uw zwembad geregeld geïnspecteerd wordt. Waar nodig bieden we technische support aan de dealers. Een eigen zwembad in de tuin of binnenshuis om elke dag optimaal van te kunnen genieten.


Een binnenzwembad of een buitenzwembad maakt uw thuis tot een heerlijk zwemparadijs. Ontspanning en plezier voor het hele gezin, wanneer u maar wilt. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke afdekking bij uw smaak en stijl past. Deze exclusieve zwembadlijn bestaat uit drie overloopzwembaden met verschillende badlengtes.


Het zwembad heeft een lengte van maar liefst meter. Daarnaast heeft dit royale bad zeer veel keuze qua inlooptrappen.

Doordat het zwembad bestaat uit stuk, met inlooptrap en alle inbouwdelen zoals skimmers, verlichting etc. Een topbad met een trap over de gehele breedte. De zwembaden uit de CARRÉ Line kenmerken zich door de ruime gelijknamige vaste CARRÉ inlooptrap over de volle breedte van het bassin. Deze zwembaden hebben een tijdloos ontwerp met een klassieke tint. Welkom op de website van Vissers Zwembaden.


Door ons in te schakelen kiest u voor zekerhei een gedegen aanpak en snelle service. Bekijk meer ideeën over Zwembaden , Zwembad huizen en Binnenzwembaden. Hierdoor vervliegt de chloor minder snel door de UV-stralen van de zon. Het sportieve accent wordt gevormd door het in het zwembad gecentreerde startblok.


Deze Jetstream is ideaal voor bijvoorbeeld een krachtige zwemtraining.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts