maandag 30 maart 2020

Zwembad walibi village

Tot Korting Op Uw Hotel! Ruim 2Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering! Ook hebben we ’s morgens verse broodjes, rechtstreeks uit de oven!


In de lounge kun je heerlijk relaxen bij de open haar maar ook een potje poolen of darten. Het park is vooral geschikt voor een bezoek aan het pretpark en is ook hierop gericht. Het zwembad is aan de kleine kant en er zijn weinig voorzieningen voor kleine kinderen. Behalve het pretpark zijn er ook leuke steden als Zwolle, Harderwijk of Apeldoorn in de omgeving. Biddinghuizen en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


De huisjes zijn zeer comfortabel ingericht met een eigen kitchenette en terras met zitje. Elk huis heeft een eigen terras en een kitchenette met een eethoek. De zithoek is voor de televisie. Walibi Village ligt mooi verscholen in de natuur, vlakbij het gelijknamige attractiepark. De badkamer is uitgerust met een douche.


U kunt eenvoudige maaltijden bereiden in de kitchenette. Het liefst ga je nooit meer naar huis! Na al dat HARDGAAN ben je wel toe aan HARD CHILLEN.


Lekker relaxen en bijkomen in je 4- of 7-persoonshuisjes. Het is ook mogelijk om een potje pool, darts of air hockey te spelen, te computeren in onze computerhoek of een boek te lezen aan de lectuurtafel. Beste online aanbiedingen!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. De huisjes zijn comfortabel ingericht met een woonkamer met bank, twee fauteuils en flatscreen-tv, badkamer met douche, wastafel en toilet en een keuken met 2-pits elektrische kookplaat, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker.


Beleef een dag vol actie en kom daarna tot rust in een van de knusse huisjes. Je vindt hier zwembaden en sensationele glijbanen, een wilde rivier en kinderzones vol speelplezier. Geniet een dagje zwemmen in het Aqualibi zwemparadijs! Alles wat je nodig hebt voor een verblijf is aanwezig. Neem ook een duik in het verwarmde, overdekte zwembad.


Voor kinderen dus totaal geen optie. Wel onwijs leuke dagen gehad in walibi vanwege de Fright Nights maar al met al veelste veel geld betaald voor wat je. Walibi Holland De hoogste, de snelste, de langste: zeg je achtbanen, dan zeg je Walibi.


Verder is er een overdekt verwarmd zwembad met glijbaan en peuterbadje voor de allerkleinsten. In het attractiepark vindt u een binnenzwembad en een recreatieruimte. Bovendien geniet u hier ook van een lekker ontbijtbuffet als u dit wenst.


Bijvoorbeeld in het overdekte en verwarmde zwembad. Daarnaast vindt u op Walibi nog veel meer, waaronder ontzettend veel waterattracties. Op het park vindt u een overdekt zwembad , maar ook is er een lounge met een open haard waar u even heerlijk kunt ontspannen, of e. Ontdek ons ruime assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts