woensdag 11 maart 2020

Voorjaarsbeurt tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Een voorjaarsbeurt voor de tuin zorgt voor een extra mooie tuin in de zomer. Wij bemesten en verticuteren vakkundig. Als het voorjaar in aantocht is, krijgt de tuin weer kleur!


Met een voorjaarsbeurt door Tuinpartners wordt alle beplanting nagelopen. Planten en bomen die het nodig hebben, worden gesnoeid. Onkruid wordt gewied en borders worden bemest. Fluitende vogels, de eerste zonnestralen en de geur van bloemen en planten die bloeien en groeien. Je weet vast waar we het over hebben.


Het voorjaar is dé periode waarin iedereen weer zin krijgt om te genieten in de tuin. In dit geval hebben we het over actie in de tuin. Want wil je ook in de zomer van een mooie tuin genieten, dan zal je de basis hiervoor moeten leggen in het voorjaar. Kortom, het is de hoogste tijd om jouw tuin een voorjaarsbeurt te geven. Wij vertellen je natuurlijk graag waar je dan aan moet denken.


Voorjaarsbeurt tuin

Boomverzorging, de voorjaarsbeurt. Het zijn voorbeelden van het tuinonderhoud door Totaaltuin Friesland. Lees welke onderdelen wij voor jou kunnen verzorgen.


We kunnen bijvoorbeeld een aantal of alle onderhoudswerkzaamheden uit handen nemen, zodat jouw tuin netjes en verzorgd is. Het verticuteren van uw tuin is de grootste werkzaamheid in een voorjaarsbeurt omdat het mos veel tijd heeft gehad om zich te laten groeien op uw gazon. Maar er zijn nog allerlei andere werkzaamheden die ook belangrijk zijn.


Voorjaarsbeurt tuin

Een goed voorjaarsbeurt zal ervoor zorgen dat uw tuin weer prachtig gaat bloeien. De tuin begint weer kleur te krijgen. Dus de hoogste tijd voor een voorjaarsbeurt ! Voorjaarsbeurt van uw tuin.


Als u nu naar buiten kijkt begint waarschijnlijk het voorjaar al een beetje te kriebelen. We zijn de winter beu en verheugen ons op kleur en voorjaarszon. In uw tuin komen de eerste knoppen al voorzichtig naar buiten. De vaste planten verschijnen al boven de grond. Onderhoud aan uw tuin zorgt ervoor dat uw tuin in het voorjaar volop gaat groeien en bloeien!


Wat doen wij voor u: Bemesten van uw tuin. Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde hoveniers uit uw regio! Na een stevige winter is de tuin weer toe aan een goede beurt. U heeft geen zin of tijd daarvoor?


Dan komen wij graag: - vorstgevoelige vaste planten. Een belangrijke tijd voor de tuin , want de tuin moet worden voorbereid op het groeiseizoen. Een goede voorjaarsbeurt in de tuin is van belang om straks optimaal te kunnen genieten. Wat is nou eigenlijk een voorjaarsbeurt in de tuin ? Er zijn een aantal belangrijke zaken die moeten gebeuren: Tuin bemesten.


Na de aanleg van uw tuin door de hoveniers van Sfeertuinen wilt u zo snel mogelijk genieten van uw tuin. U zal in de loop van het jaar uw tuin echt gaan leren kennen. Het eerst jaar is vooral belangrijk dat uw planten aanslaan en overleven. Dus water geven ten tijde van droogte is een must, want de wortels van de planten zitten nog niet zo diep.


De tijd is aangebroken om naar buiten te gaan’ De dagen worden alweer langer en het voorjaar in de tuin komt eraan. De lentekriebels worden al voelbaar in onze buik en het is tijd voor de voorjaarsbeurt in de tuin. Wilt u een vogelvriendelijke tuin , dan wordt in de najaarsbeurt alleen het houtige cq grof snoeiwerk uitgevoerd.


Voorjaarsbeurt tuin

Hiervoor huurt Ties Tuinen in overleg met u een gespecialiseerde European Treeworker (boomverzorger) in. Zo zullen wij alle beplanting in de tuin nalopen op wat er gesnoeid kan worden. Alle borders worden onkruidvrij gemaakt en gespit.


Het gazon en borders worden tevens bemest. Eventueel kan het gazon direct ge-verticuteerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts