donderdag 12 maart 2020

Vrij zwemmen

Zoek naar vrij zwemmen den haag op de nieuwe KensaQ. U zwemt bij ons in super zuiver mineraalrijk warm bronwater zonder chloorlucht! Zwemmen is gezond en ontzettend leuk. Baantjes zwemmen of recreatief zwemmen kan in een van onze binnen- of buitenbaden.


Ook discozwemmen is mogelijk.

Vanuit medisch oogpunt kan zwemmen in water van graden zinvol zijn. Op donderdag en vrijdag hebben we dan ook in het recreatiebad warm water zwemmen. Kinderfeestjes bij zwembad Poelmeer. Op onze locaties leren wij kinderen zwemmen , op een leuke en veilige manier.


Wij creëren een fijne en vrolijke sfeer zodat uw kind optimaal leert. Maak ook kennis met onze activiteiten, voor sportiviteit en ontspanning, of kom eens recreatief zwemmen in één van onze veelzijdige zwembaden. Welkom op de site van zwembad Olympia aan de Drunenseweg in Waalwijk.


Ons professionele waterteam staat te trappelen om u wegwijs te maken in dit eigentijdse.

Dat doet u in zwembad Kerkpolder. Zwembad Kerkpolder is een belevenis voor iedereen, van jong tot oud. Het zwembad heeft een recreatiebad en een wedstrijdbad. Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen beschikbaar en er zijn extra speelelementen in het diepe bad.


Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport. Bij zwembad De Gelenberg vult u de recreatieve uurtjes in zoals u zelf wilt. Bent u liefhebber van baantjes trekken, dan kunt u uw gang gaan. Maar u kunt er ook voor kiezen om op andere manieren bezig te zijn in het water. Leef je uit in het water tijdens vrijzwemmen.


Vrijzwemmen is ook mogelijk bij Popping Sport. Lekker zwemmen , duiken en uitleven in het water. In de zomer kan gezwommen worden in het natuurwater van de Noord Aa.


Het officiële zwemseizoen voor natuurwater loopt van mei tot oktober. Daarnaast beschikt de Swaneburg over een ruime horeca voorziening waar in een gezellige omgeving kan worden gekeken naar de prestaties van de kinderen die zwemles hebben of kan worden nagepraat over het verloop van de wedstrijd of training. De zwemlessen en zwemworkshops die we bij vrijzwemmen geven zijn er op gericht jou meer plezier aan zwemmen te laten.


Ons zwemba zeker door de aanwezigheid van een glijbaan en een kinderba biedt uitstekende mogelijkheden op het gebied van vrij zwemmen en eventuele kinderfeestjes.

Of misschien komt u wel speciaal naar ons toe om gebruik te maken van ons verwarmde binnenbad. Op ons lesrooster geven wij aan wanneer vrij zwemmen mogelijk is. Het verwarmde water heeft een comfortabele temperatuur van 32º Celsius, dus zwemmen kunt u bij ons het hele jaar door. In het bad is een interactieve glijbaan die is voorzien van spectaculaire lichteffecten, muziek en thema’s.


Recreatief zwemmen In het recreatiebad van zwembad Aquamar is voor iedereen wat leuks te beleven. Op gezette tijden kun je bij Sportiom vrij zwemmen in het wedstrijdbad. Dinsdag, woensdag en donderdag van 7. Openingstijden: Maandag en vrijdag van 7. Geusseltbad is het zwembad voor Maastricht. Tijdens Nationale Feestdagen is er geen banenzwemmen. Van maandag tot en met vrijdag tussen 12.


Hierdoor is het bad uitermate geschikt voor bijvoorbeeld therapeutisch vrij zwemmen. In zwembad Albrandswaard kunt u op verschillende momenten terecht voor vrij zwemmen. Zie daarvoor ook ons vrijzwemmen.


U zult zien dat dit niet alleen goed is voor uw lichamelijke gezondhei maar ook reuze gezellig is. Kortom, kom zwemmen in een moderne, veilige en vooral hygienische accomodatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts