donderdag 19 maart 2020

Zilvervisjes vochtvreter

Door klanten beoordeeld met een 1. Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Om de zilvervisjes te bestrijden en goed te weren is het van belang om de luchtvochtigheid naar beneden te krijgen. Die moet onder de komen. Dan kan het van belang zijn om één of meerdere vochtvreters in huis te plaatsen.


Een vochtvreter kunt u juist op die plaatsen neerzetten waar het het vochtigst is. Papiervisjes en zilvervisjes bestrijden. Hier leggen we alles uit over papiervisjes en zilvervisjes bestrijding.


Zilvervisjes bestrijden is best lastig. Deze zilvervisjes bestrijding zal de aantallen zilvervisjes drastisch verlagen. U zult waarschijnlijk van plan zijn door te gaan met zilvervisjes bestrijden totdat deze uitgeroeid zijn. De kans op overleven is erg klein wanneer zilvervisjes in een ruimte blijven waar de luchtvochtigheid onder de is. Koop vochtvreters , maak gebruik van elektrische ventilatie, zet ramen tegen elkaar open en zet je afzuigkap goed aan als je gaat koken.


Hiermee verlaag je de luchtvochtigheid. De kans dat ze ook bij jou in huis leven is groot, ook al heb je ze nog niet gezien. Vooral in nieuwbouwhuizen kan nog veel vocht zitten. Als het je lukt om dit terug te dringen, is de overlevingskans van een zilvervisje niet groot en na verloop van tijd zul je geen zilvervisje meer aantreffen.


Het nadeel van een vochtvreter is dat je er vaak meerdere moet aanschaffen om het gewenste effect te krijgen. Wat een vieze beesten inderdaad. Maar zilvervisjes hebben een sterkere voorkeur voor vochtige ruimtes dan papiervisjes. Je vindt ze dan ook vaak in afvoerleidingen, aanrechtkastjes en badkamers.


Ook onder de vloerbedekking of in een boekenkast kun je zilvervisjes aantreffen. Goede hygiëne is niet genoeg om van zilvervisjes af te komen. Dit komt doordat zilvervisjes vaak tussen de muren, in isolatiemateriaal, boeken en op andere beschermde plaatsen verblijven.


Door de luchtvochtigheid omlaag te brengen, bijvoorbeeld door ventilatie en vochtvreters te gebruiken, wordt een woning minder aantrekkelijk voor deze dieren. Direct bij de fabrikant bestellen ! Houd het daarom zo droog mogelijk. Zet de ramen open bij droog weer. Zet ook af en toe de kastdeuren open om de kasten te luchten.


Vochtvreters plaatsen kan ook helpen. En repareer een lekkende kraan! Ook door het plaatsen van vochtvreters vermindert het percentage vocht in jouw huishouden. Aan welke geuren hebben zilvervisjes een hekel? Etherische oliën worden vaak gebruikt als weringsmiddel bij zilvervisjes.


Wanneer de zilvervisjes de geur ruiken, raken de geur en smaaksensoren van het zilvervisje overbelast. Kruipen de zilvervisjes naar boven, dan blijven ze kleven. Dit scheelt al wat zilvervisjes in bed.


Houd je bed een stukje van de muur af. Hoe meer ventilatie in je woning, hoe beter. Lucht je slaapkamer dan ook iedere dag, als dit mogelijk is. Gebruik eventueel vochtvreters.


Bij overlast van zilvervisjes in huis is het zaak de luchtvochtigheid naar beneden te brengen. Dit kan door de ventilatie in huis te verbeteren, de ruimte droog stoken of vochtvreters te plaatsen in ruimtes waar zilvervisjes zitten. Hoe vaak komen zilvervisjes voor? Volgens Meerburg hoef je dus niet per se van de beesten af, maar veel mensen willen dat wel. Zodra er zodanig veel zilvervisjes in een huis voorkomen dat mensen er echt last van ondervinden, spreekt hij van een plaag.


De betere apparaten verwerken tot liter per dag. De eenvoudige vochtvreters werken minder krachtig en zijn vooral geschikt voor plaatsing in kleine ruimtes. Bestrijden: reken af met zilvervisjes.


Het zijn nauwe verwanten van de oven-, en de papiervisjes. Enkele zilvervisjes , papier- of ovenvisjes in huis kunt u prima zelf aanpakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts