woensdag 18 maart 2020

Weber q 2000

Weber q 2000

Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Ga op weg zonder bestemming en geniet van de reis.


Zie de zon opgaan met de rijke geuren van ontbijt in de lucht, dankzij je favoriete reisgezel. De BBQ is uitgerust met twee apart aanstuurbare barbecue zones. De Weber Q collectie bestaat uit verschillende modellen die elk weer geschikt zijn voor andere behoeften.


Je grilt op een prettige werkhoogte dankzij het meegeleverde onderstel. Je steekt de gasbarbecue eenvoudig aan met behulp van de piëzo-ontsteking. Klein betekent alleen niet altijd dat je minder ruimte hebt. Het kookoppervlak biedt plek om te grillen voor wel personen tegelijkertijd en de inklapbare zijtafels geven je extra werkruimte. Het nylon frame is bovendien versterkt met glasvezel waardoor de barbecue hitte- en weerbestendig is.


Deze barbecue heeft een laag gasverbruik. Gasbarbecues van Weber zijn de eerste keuze voor mensen die vaak en graag barbecueën. Bob DeMars is a California based innovator, and idea generator, and Jim saw in Bob’s concept of the Q grill an innovative approach that has stood the test of time. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Een groot kookoppervlak, stevig onderstel, en twee handige werktafels!


Weber q 2000

De Q serie van Weber staat al jaren bekend om zijn eenvoudig en top kwaliteit. De barbecue levert perfecte grill resultaten en is snel op temperatuur door het gebruik van gas of elektriciteit. Door de optimale temperatuur regulatie hoeft u nooit bang te zijn dat uw vlees aanbrandt. Weber heeft al jaren de Q serie maar de Pulse zou echt wat anders zijn. Laat het maar aan Weber over om zo’n barbecue te presenteren.


De verwachtingen waren torenhoog. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Klanttevredenheid is topprioriteit bij Weber. Hoewel Weber barbecues zijn vervaardigd met grote precisie en met materialen van hoge kwaliteit, kan het gebeuren dat er ooit reden is voor een klacht. Bovendien hoef je geen gasflessen aan te schaffen, zoals bij een gasbarbecue, maar steek je het snoer met een lengte van meter in het stopcontact en je gaat barbecueën.


Weber q 2000

The price increment is very marginal compared to the additional features it offers. The built-in thermometer is important to cook properly, while the foldable tables may come handy at times! Deze beschermhoes is licht van gewicht en UV-resistent, waarmee je de levensduur van je barbecue verlengt.


Product Description: Unbelievable flavour and versatility, all with the convenience of gas. The Weber Q will transform simple old favourites into juicy, mouth watering masterpieces. Using Weber Q accessories can transform your Weber Q into a brilliant convection oven.


Weber q 2000

Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Het digitale temperatuurscherm geeft op de graden nauwkeurig de temperatuur weer, zodat je precies weet hoe warm het in de ketel is. Unfortunately, Weber seems to have discontinued the roasting rack and shield for the U.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts