maandag 23 maart 2020

Zwembad kapellen

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. De goedkoopste Zwembaden bestel je op beslist. Eenvoudig en snel in huis! Bestel Zwembaden bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 20.


Koop nú Zwembad in onze Webshop of de Bouwmarkt!

Laat eenvoudig thuis leveren of haal je product op in een van onze winkels! Het klein bad meet 10m x 8m met een maximumdiepte van 90cm. De watertemperatuur bedraagt voor het groot bad 27°C, voor het klein bad 29°C. De sportdienst beschikt over een eigen rolstoel en rollator. Tijdens de algemene publieke zwemuren is iedereen welkom in het zwembad.


Kapellen openingsuren schooljaar. Je kan tot minuten voor sluitingstijd binnen via de automatische kassa. We vragen zwemmers om minuten voor sluitingstijd het zwembad te verlaten.

Zaterdag december is het zwembad gesloten! Nieuws Sportcentrum Groene Woud. Een nieuw abonnement koop je aan de balie van het zwembad of via de webwinkel.


In dat laatste geval wordt het abonnement opgestuurd. Je bestaande abonnement kan je verlengen aan de balie van het zwembad , aan de kiosk in de inkomhal (enkel met Bancontact) of via de webwinkel. Activiteiten die door dit centrum, als je geïnteresseerd bent in het zwemmen of gratis badkamer zult genieten zijn meter x 12.


Wij zullen uw foto zo snel. Een (individueel) toegangsticket voor het zwembad koop je. Het zwembad dat ten dienste staat van mens en milieu. Ontdek ons ruime assortiment!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! De klant wilde graag een lang zwembad om goed baantjes te kunnen trekken in de vroege morgen. Wat dit bad bijzonder maakt is dat het een overloop zwembad is.


Van dinsdag tot vrijdag is tussen 08. Vooral de geïsoleerde en de keramische monoblok zwembaden zijn onze specialiteit. Houten en stalen zwembaden zijn op aanvraag te verkrijgen.

We gebruiken marketing en technische cookies van onszelf en van derden. Als u voortgaat met surfen op deze website, gaat u akkoord met onze cookies policy. Zwembaden Wibo is al meer dan jaar een gekende referentie op het gebied van kwalitatieve zwembaden in Vlaanderen.


Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u kan beschikken over uiterst zuinige, veilige en kwalitatieve zwembaden. Wij plaatsen zowel bij u een nieuwbouwzwemba of renoveren uw bestaande. Het toegangsbewijs dient onmiddellijk gebruikt te worden en is niet terugbetaalbaar. Eens je het zwembad verlaat, is je ticket niet meer geldig.


Je abonnement of beurtenkaart is strikt persoonlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts