donderdag 19 maart 2020

Weber spirit e 320 classic

Kies uit producten vanaf € 499. Specialistisch advies nodig? Profiteer van de beste deal! Hierdoor geniet de hele familie van jouw barbecuecreaties.


De hoofdbranders ontsteek je eenvoudig met de piëzo-ontsteking.

Hierbij zorgt een elektrisch vonkje ervoor dat de branders aangaan. Deze robuuste gasbuitenkeuken is van alle gemakken voorzien. Met drie branders en een extra groot kookoppervlak.


Weber Spirit E-3Classic Black. Voorzien van een extra zijbrander voor optimaal gebruiksgemak. De frisse ochtendlucht en de geur van spek op de bakplaat, gevolgd door een avondmaal waar geen einde aan lijkt te komen.


Begin en eindig de dag in uw tuin met de mensen om wie u het meest geeft en met lekkere gerechten van de Spirit Classic E-3GBS gasbarbecue. Een exclusief design met de ideale verhouding van prestaties, kookoppervlak en ruimtebesparing.

Deze Spirit E-3Classic is voorzien van branders en een zijbrander voor het bereiden van sauzen en gerechten. De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen afdruipende vleessappen en je gerechten tegen aanbranden. De Spirit barbecue beschikt over het Crossover ontstekingssysteem. Ook de werkbladen, geïntegreerde thermometer en Flavoriser Bars mogen niet ontbreken!


Achter het opengewerkte scherm kan de gasfles opgeborgen worden. Hij bezit drie krachtige branders, die voorzien zijn van het Crossover ontstekingssysteem. Met een handomdraai bereidt u de meest culinaire gerechten, die zich niet langer hoeven te beperken tot een lekker stukje vlees. Uiteraard is deze barbecue uitgevoerd met een warmhoudrek en een elektronische ontsteking.


De nieuwe Spirit Classic heeft een eigentijdse, stoere en chique uitstraling. Deze voorkomen ook dat gerechten aanbranden. De barbecue heeft vier wielen en is daarom verrijdbaar, op twee wielen zit een stopfunctie. Een gasfles wordt niet meegeleverd.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Welkom bij de Spirit ICT winkel. Met de nieuwe looks en de vertrouwde kwaliteit voldoet deze. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Tuindorado heeft vestigingen in Drachten, Wolvega en Gorredijk. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Porselein geëmailleerd stalen grillrooster Piëzo ontsteking Porselein geëmailleerde Flavorizer Bars Porselein geëmailleerde. Bakplaat-showmodel € 74€ 85(1 bespaard) Prijzen incl.


Verzendkosten vanaf € 10- gratis! Free Delivery on orders over £50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts