maandag 23 maart 2020

Zwembad drunen

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Ons zwembad is bij meter, 1. Laatste nieuws Klik hier voor het laatst.


Het water is op zoutbasis.

Lesrooster Klik hier voor het rooste. Veelgestelde vragen Of neem contact met ons o. Reviews Erg leuk zwembad. Alleen onveilige situatie in het peuterbad.


In Waalwijk, dat naast Drunen ligt, bevindt zich een overdekt zwembad , zwembad Olympia. Dit zwembad is pas gebouwd en Hier kunt u elke dag van de week terecht. Zo kunt u ook zwemmen als het weer buiten dat niet toe laat.


Op mei tekenden, onder het toeziend oog van het voltallige college, burgemeester Augusteijn van de gemeente Heusden en algemeen directeur Erwin van Iersel van Optisport de overeenkomst voor één jaar.

Welkom op de site van zwembad Olympia aan de Drunenseweg in Waalwijk. Ons professionele waterteam staat te trappelen om u wegwijs te maken in dit eigentijdse zwemparadijs met drie zwembaden vol verrassend veelzijdig, veilig zwem- en feestplezier. Welke wateractiviteit u ook kiest, in zwembad Olympia wordt het een spetterende belevenis! Een lidmaatschap voor het dauwzwemmen kan alleen aan de receptie afgesloten worden.


Op maandag december zal wederom het jaarlijks terugkerende voetbaltoernooi voor de allerjongste jeugd worden georganiseerd. Evenals andere jaren wordt dit toernooi gespeeld in sportzaal “De Venne” aan de -hoe kan het ook anders- Vennestraat in Drunen. In eerste instantie was de dag in delen verdeeld. Haal vandaag nog een zwembad in huis.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Heeft u nog een vraag, weet u hoe wij onze diensten kunnen verbeteren of wilt u een klacht indienen over diezelfde dienstverlening van zwembad Olympia? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. De ceramische zwembadtegels zijn van hoge kwaliteit.


Onze experts staan klaar om uw zwembad snel en professioneel te plaatsen. Compass Pools komt uw nieuwe zwembad aanleggen in Drunen. De meest volledige site met ruim 66. Dunez Men Only - Drunen Noord-Brabant.


Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen van verblijf bij.

De sensationele glijbaan met een lengte van vijftig meter doet de rest! Naast het zwembad bevindt zich in ons pand een fitnesscentrum waarin u wordt begeleid door professionele instructeurs, een uitgebreid saunacomplex en een paramedisch centrum. De Vennen is dus de ideale plek voor gezonde in- en ontspanning!


Combibad Kwekkelstijn te Rosmalen is DE sociaalmaatschappelijke zwemaccommodatie van Rosmalen, s’-Hertogenbosch en omgeving, U bent hier op de juiste plaats voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts