dinsdag 17 maart 2020

Workshop bloemschikken intratuin

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Beleving, dat is waar we goed in zijn en dit willen we graag met jou delen! Iedere maand bedenken we weer leuke en inspirerende workshops voor jong en ou passend bij het seizoen.


Zo hebben we altijd leuke workshops voor de feestdagen, voor binnen en voor buiten. Zoek jouw favoriete workshop en schrijf je in bij de vestiging bij jou in de buurt. Intratuin Elst is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen.


Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. De workshop wordt even onderbroken voor een kopje koffie of thee en iets lekkers.


Dit overzicht wordt continu aangevuld met nieuwe workshops , dus houd de pagina regelmatig in de gaten. Altijd op de hoogte blijven? Het kan voorkomen dat we te weinig aanmeldingen hebben voor een workshop. Creatieve bloemschik workshops bij Tuinwereld Wijchen.


In samenwerking met Tuinwereld houdt Warentuin vrijwel wekelijks leuke en creatieve workshops. Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen, bekijk hieronder het aanbod en de data. Bloemschikken met koffie en gebak.


De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig en voorafgaand aan de workshop wordt je voorzien van een hapje en een drankje. De tuinontwerpstudio kan je helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor je tuin, dakterras, balkon of een andere groene omgeving. TuinWereld Wijchen is meer dan zomaar een tuincentrum.


Bekijk onze bedrijfsfilm en je zult merken dat dit veelzijdige tuincentrum jou veel heeft te bieden. Bijvoorbeeld in combinatie met een workshop of high tea. Of geniet gewoon met elkaar van een heerlijke lunch. Hiervoor hebben wij ook een gezellige ruimte tot personen die naar eigen wens versierd kan worden.


Vraag in ons Tuincafe naar de mogelijkheden. Lijkt het je ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij Anja bloementrends in Zwolle echt iets voor jou! Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige workshop bloemschikken op onze lokatie, of bij jouw thuis.


We werken in kleine groepjes van hooguit personen per middag of avond zodat we iedereen de maximale aandacht en begeleiding kunnen geven. Opgeven voor de workshop bloemschikken kan telefonisch of per e-mail bij onze receptie via tel. Het doorgaan van de workshop is onder voorbehoud van voldoende deelname (minimale deelname is tien personen, maximale deelname is vijfentwintig personen). Als bureau dat zich uitsluitend richt op het aanbieden van workshops hebben wij bovendien de meest gevarieerde keus aan workshops.


Naast creatieve workshops in Maastricht organiseren wij bijvoorbeeld zakelijke workshops , spirituele workshops , muzikale workshops en sportieve activiteiten. Daarnaast hebben wij workshops speciaal voor mannen of. Met trots presenteren wij, na het succes van afgelopen jaar, de familiemusical De Fantastische Meneer Rimror. U kunt altijd met ons overleggen hoe de workshop er uit komt te zien.


Kom bijvoorbeeld een prachtige bloementaart maken! De prijs van een workshop bloemschikken is €2- per persoon. Het is ook mogelijk om uw workshop te combineren met een Higt Tea of een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts