donderdag 12 maart 2020

Weber barbecue met thermometer

Onze barbecues zijn ideaal voor in iedere tuin, op het terras of het balkon. Bekijk het assortiment Barbecues van Weber. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Specialistisch advies nodig? Dekselgreep met hitteschild voor een veilig gebruik van de barbecue.

Ventilatierooster van roestvrij aluminium. Met glasvezel versterkte handgreep met verlengde beugen: hitte- en weerbestendig. Op de direct afleesbare thermometer kunt u snel en.


Weber en de roots van het barbecueën. Zo hoeft u nooit meer het deksel van uw barbecue of rookoven te tillen en het garingsproces te onderbreken. Of u nu een zelfbenoemde grillmaster bent of pas net begint, iedereen heeft baat bij een goede thermometer en timer.


De barbecue is voorzien van een Gourmet BBQ System grillrooster.

Het kookoppervlakte van deze barbecue is centimeter. In de deksel, dat een dekselgreep met hitteschild heeft voor een veilig gebruik van de barbecue , zit een thermometer. Barbecue nooit meer op de gok met de digitale iGrill Mini- thermometer die met de app in verbinding staat. De iGrill Mini houdt het eten tijdens het hele proces in de gaten en laat u weten wanneer het de perfecte temperatuur bereikt heeft en van de barbecue af kan. Barbecue vol zelfvertrouwen en met uiterste precisie dankzij de iGrill digitale thermometer , die met de app in verbinding staat.


De iGrill houdt het gerecht tijdens het hele proces in de gaten en laat u weten wanneer het de perfecte temperatuur bereikt heeft en van de barbecue af kan. Je kan met deze digitale thermometer gemakkelijk op afstand zien of je vlees wel of niet gaar is. Op deze praktische thermometer lees je de temperatuur in Celcius of Fahrenheit snel en nauwkeurig af, zodat je niet in je vlees hoeft te snijden om te controleren of deze al gaar is.


De thermometer is voorzien van een scherpe pen, die je met gemak door het vlees steekt. Wil je “low and slow” barbecueën op 1tot 150°C dan knijp je de zuurstof toevoer wat meer. Maak aan de buitenkant duidelijk wat er binnen gebeurt.


De kerntemperatuur is het allerbelangrijkst voor het bereiden van perfect gegrild vlees. Met deze praktische zakthermometer kunt u de temperatuur snel en nauwkeurig aflezen, waardoor het deksel niet lang open hoeft open te blijven. Deze digitale thermometer is magnetisch en plak je simpelweg vast op je barbecue.


Met het gebruik van een thermometer tijdens het barbecueën , zorg je voor de ideale temperatuur van jouw gerecht.

Op deze manier zorg je dat je vlees altijd perfect gegaard is. Deze thermometer meet de kern- en omgevingstemperatuur waardoor u met heel veel precisie kunt barbecueën ! Via Bluetooth maakt u eenvoudig verbinding met de gratis iGrill app en ziet u op afstand op uw telefoon of tablet de temperatuur van uw gerecht op de barbecue. Gebruik de standaardinstellingen of stel je eigen voorkeuren in. Bevat twee sondes en heeft capaciteit voor vier sondes.


De temperatuur van een barbecue is minder constant en lastiger te reguleren, waardoor niet altijd duidelijk is wanneer het vlees helemaal goed gaar is. Gebruik dan een barbecue thermometer of een vleesthermometer. Met een kernthermometer bepaal je aan de hand van de temperatuur of je vlees gaar is, zo gaat het altijd goed! Met deze draadloze thermometer met app voor je telefoon kun je lekker bij je vrienden aan tafel blijven zitten.


Thermometer - Tijdens het barbecueën geen zin om steeds het vlees te checken? Een thermometer is bijzonder handig kookgerei waarmee je bereidingen keer op keer een succes worden. Zo gebruik je een vleesthermometer of kernthermometer om gemakkelijk de kerntemperatuur van je vlees te meten.


Zo weet je precies wanneer de juiste temperatuur is bereikt, voor het meest smakelijke en malse resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts