vrijdag 27 maart 2020

Win een tuin makeover

Win een tuin makeover

Van tuinhout tot sierbestrating! De lente liet zich al voorzichtig zien en langzaam beginnen ook de bloemen en planten weer te groeien. Maak je tuin daarom alvast lenteklaar en win een KARWEI make-over t. Het mag je tuin zijn, je balkon of dakterras. De keuze is volledig aan jou om een gewenste sfeer uit te kiezen.


Win nu de tuin van je dromen ! Heeft jouw tuin dringend een grondige opknapbeurt nodig? Dan is het nu het moment om je kans te wagen. De tuinwebsite ilovemygarden.


Fijne accessoires, een mooi boek, vrijkaarten, noem maar op. We zijn allemaal gek op cadeautjes en vtwonen geeft graag de leukste prijzen weg. Hij wordt binnenkort jaar en vindt het zo jammer dat ik zijn droom niet kan laten uitkomen. Een cadeaubon zou voor hem goed van pas komen. Zodat hij samen met vrienden en familie in zijn tuin kan genieten.


Win een tuin makeover

Met de nieuwe winactie van 3x Anders is het mogelijk! Hoe heerlijk is het om iets te wensen en het dan ook echt te krijgen? Wens jij, met heel je hart, dat jouw vloer, wand of raam een make-over krijgt? Laren, het hoveniersbedrijf van tv-tuinman Rob Verlinden, bekend van Eigen Huis en Tuin. In zijn nieuwe programma, Robs grote tuinverbouwing, verrast Verlinden mensen met een volledig verbouwde tuin.


Ze zijn opgegeven door partner, familie of. Bekijk het bord Tuin makeover van jobolangier op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tuin makeover , Tuin en Tuin ideeën. Centraal Beheer Achmea heeft de bekendste binnenhuisarchitect van Nederland gestrikt om haar. Stuur een foto in van je niet-watervriendelijke tuin , bijvoorbeeld een tuin vol met tegels.


Win een tuin makeover

Win een Home Make-Over van € 10. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een mooie, groene en watervriendelijke voortuin! Wil je een sfeervolle, groene of juist een onderhoudsvriendelijke tuin ? Tuinen zijn er in vele soorten en maten. Voor ieder die op zoek is naar inspiratie of zijn tuin een make-over wil geven: Buitenleven schiet te hulp.


Win 2x een ‘complete’ tuin t. Zin om de tuin een make-over te geven? Met dit complete tuinpakket kunt u direct aan de slag! Rainproof Amstelveen houdt een rainproof wedstrijd. Wat kun je precies winnen ? Ook Amstelveenz brengt deze wedstrijd graag. Ga jij voor een loungeset of een tuinset of misschien wel allebei!


Win een tuin makeover

Heb je al iets op het oog of heb je al een aankoop gedaan bij ons in de actieperiode? Met deze cadeaubon geef je jouw terras hoe dan ook een nieuwe look! Na het kleur- en stijladvies van Miyos doe je geen miskopen meer. Je figuur verandert zonder af te vallen of aan te komen. Je leert je pluspunten beter uit te laten komen en je zwakke punten te camoufleren.


Na afloop wordt je wordt opgemaakt door een visagiste voor een totale make-over. Lekker met een frisse, nieuwe look het voorjaar in dus! Eline Post wil weten of je bij de metamorfose van je huis of tuin in een tv-programma de volledige kosten zelf moet betalen. De komende weken maakt iedereen kans op een gratis make-over van de voortuin.


Van zaterdag juni tot en met zondag juni kon u in Heemskerk meedoen met de voortuinenwedstrijd. U kunt echter niet meer insturen, houd de sociale media in de gaten voor vervolgacties! Waarom deze tuinwedstrijd? Ook jij kunt helpen door je tuin klaar te maken voor de toekomst.


De voortuinwedstrijd maakt deel uit van de campagne ‘Ruimte voor water in je tuin ’ van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeente. Wil jij ook graag meer groen in de woonkamer, maar weet je niet waar te beginnen? Doe dan mee aan de winactie van Pokon en maak kans op een groen make-over t. Niets zo lekker als groenten uit eigen tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts