maandag 16 maart 2020

Zizo lounge

L Lounge schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Vergelijk ruim chaise longues. Voor de laagste prijs op Beslist.


Zizo lounge

Hoge kwaliteit sushi voor een eerlijke prijs, dat is het credo van ZIZO lounge. Wat ZIZO uniek maakt is de hoge kwaliteit van haar sushi gerechten voor een eerlijke prijs. ZIZO Lounge staat bekend om haar hoge kwaliteit. Daarom kan de wachttijd soms oplopen, maar het verschil proef je!


Helaas kan door drukte in het weekend de bestelling iets vertragen. Online eten bestellen bij Zizo Lounge via Thuisbezorgd. De lounge voor heerlijk vers gemaakte sushi! Het is een authentieke Japanse traditie om gerechten met elkaar te delen.


Zizo lounge

Onze gerechten worden op Aziatische wijze geserveerd. Dit houdt in dat als u meerdere gerechten besteld heeft, dat deze gerechten direct worden opgediend zodra de keuken een van de gerechten heeft bereid. De stijlvolle, lichte en sfeerrijke ruimte is inderdaad ideaal om te loungen.


Opmerkelijk zijn de kussentjes op een verhoging waar je lekker op kan zitten, alsof je in Japan bent in Zandvoort. Als je een feestje wil geven, kan dat ook goed bij de in het Palace Hotel. U kunt uw bestelling contant aan de deur of door middel van iDEAL afrekenen. Wij wensen u een smakelijke maaltijd! Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail.


Altijd gemaakt met verse producten door een kundige chef. Robin de Graaf heeft functies op zijn of haar profiel. Dat is het recept voor een succesvol restaurant. Reviews Exquisite service.


Niet alleen om daar te eten, maar ook om mee te nemen of te laten bezorgen. Service met een hoofdletter. Ben je een fan van de Japanse keuken? ZIZO Sushi Lounge Bij ZIZO Sushi Lounge in Zandvoort geniet je gegarandeerd! Dan ben je hier aan het perfecte adres.


Zizo lounge

Dat de sushi vers wordt berei proef je zeker. Sushi restaurant op een unieke locatie aan de boulevard van Zandvoort met een terras dat prachtig uitzicht geeft op zee. Geniet van het mooie uitzicht onder het genot van een heerlijke cocktail. Je vindt Zizo op de plek waar tot voor kort Chomicha was gevestigd.


Dat restaurant sloot hier de deuren. ZiZo Lounge heeft ook een assortiment bestaande uit verschillende soorten bites, Dim Sum en kleine wokgerechtjes. Verder is de locatie natuurlijk uniek en draagt het zeker bij aan de smaak- en eetbelevenis. Wij komen altijd heel graag bij Zizo Lounge ! De eigenaresse is altijd in het restaurant waardoor het de sfeer heel persoonlijk maakt en het personeel is enorm vriendelijk. De kwaliteit van het eten is bovendien ook fantatisch en ze schenken goede wijn!


Mijn lievelings sushirestaurant. Er zijn bijna nooit storingen en als ik wat nodig heb, dan zijn ze er! Ze zijn namelijk altijd bereikbaar, ook in het weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts