donderdag 19 maart 2020

Zwembad haaksbergen

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Bestel direct je zwembad op Beslist. Nú met voordeelen tot online!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Swingen en dansen bij zwembad De Wilder tijdens Kerstdisco! Tijdens het zwemmen of als afsluiting van een heerlijke zwem dag kan men terecht aan de bar in het zwembad of in het restaurant voor een hapje, drankje, ijs en snacks.


Het zwembad ligt in het prachtige vakantiepark Scholtenhagen van Haaksbergen. Altijd al eens als Ariël door het water willen bewegen op zoek naar koraal en schelpen? Dat kan nu in zwembad De Wilder!


Je leert de vaardigheden om met speciale zeemeerminvinnen als een echte zeemeermin door het water te bewegen.

Evenementen december Kerstdisco De Wilder! Zwembad en Sauna De Wilder Scholtenhagenweg. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Wenst u in Haaksbergen een prachtig overdekt zwembad te laten bouwen? Losse kaartjes kosten € p. Het gebruik van het zwembad is inclusief voor onze gasten.


Bij aankomst ontvangt u een zwembadpas (- euro borg). Hiermee heeft u tijdens uw verblijf onbeperkt toegang tot het zwembad (zodra u naar binnen gaat is de pas uur geblokkeerd om nogmaals naar binnen te gaan). Je kunt er genieten van verschillende waterattracties, waaronder een glijbaan van meter lang, bubbelbaden, een waterkreek stroomversnelling en een golfslagbad. Welkom op de website van Camping en Bungalowpark ’t Stien’nboer in Haaksbergen. De gebouwen op ons park zijn gebouwd in de authentieke Saksische bouwstijl.


Bij Aquadrome kun je dagelijks terecht in het golfslagbad. Het recreatiebad heeft een uitdagende wildwaterbaan, twee snelle buisglijbanen, een peuterbad en. De restorette van recreatiebad De Wilder is de ideale plek om na het zwemmen te genieten van een hapje en een drankje.


Er is een ruim buitenterras.

De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad. Mijn rol als buurtsportcoach zie ik vooral als een ondersteunende rol. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren, het liefst doe ik dit samen mét jongeren.


Bij Skillz Haaksbergen werken wij namelijk vanuit talentontwikkeling. In Overijssel zijn verschillende soorten zwembaden te vinden. Subtropisch zwembad in Overijssel. Naast de normale zwembaden zijn er ook subtropische zwembaden.


Het verschil ten opzichte van een regulier zwembad is dat het hier niet alleen warmer is, er is ook meer te doen en de aankleding is veel vrolijker. Volop ruimte met vele voorzieningen zoals, subtropisch zwembad De Wilder, terras met speeltuin, animatie in de schoolvakanties en nog veel meer. Of wat dacht u van de unieke ligging met prachtige natuurgebieden aan de ene kant en het plaatsje Haaksbergen aan de andere kant. Wij zijn dé zwembaden expert van Nederland. Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden: voor iedere wens en voor ieder budget hebben wij een geschikt bad.


Daar hebben wij onze zwembaden groots uitgestald in diverse sferen, waardoor u altijd kunt kijken of het zwembad bij u past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts