dinsdag 31 maart 2020

Wilgenschutting maken

Zoek naar wilgentenen schuttingen op de nieuwe KensaQ. Boek uw Hotel in Marken online. Wilgentenen schutting maken. Met onderstaand stappenplan maak je zelf stap-voor-stap een wilgentenen schutting.


Bepaal de plek van het scherm en de eindpalen.

Boor met een grondboor de gaten voor en sla de palen tot op de gewenste hoogte vast. Span hier vervolgens een stevig touw tussen. Alle drie voorbeelden van hoe jij van jouw wilgentenen schutting een bloeien kleurrijk geheel kunt maken dat ook nog eens voor stevigheid zorgt! Wilhout is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van wilgentenen schuttingen en erfafscheidingen van wilgentenen. Door de duurzaamheid en flexibiliteit van wilgentenen kan dit op brede schaal worden toegepast.


Wilhout heeft eigen bossen waarin de wilgentakken wordt geteeld. Wij maken dan ook uitsluitend gebruik van kwaliteitswilgen, waarvan de optimale kwaliteit gegarandeerd kan worden. Omdat u de wilgenschutting bij ons kunt aanschaffen tegen een aantrekkelijk tarief, profiteert u van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Al het wilgenhout dat wij gebruiken voor het plaatsen van schuttingen, oogsten wij zelf op de griend. Ook is het mogelijk om zelf een schutting te vlechten. Hiervoor kunt u bij ons de benodige materialen inkopen.


Het wilgenhout is uiterst sterk en flexibel waardoor het zich prima leent om producten te maken met een boogvorm. Ziet u een mooie schutting tussen dit overzicht of zou u iets soortgelijks willen laten realiseren in uw tuin ? Graag staan wij u persoonlijk te woord en zoeken samen met u naar de beste oplossing. Voordat u begint moet de ondergrond waarop de schutting geplaatst wordt vlak gemaakt worden. Ook eventuele planten of andere begroeiingen dienen eerst weggehaald te worden, voordat u begint aan het maken van de schutting. Voor een stap voor stap beschrijving van hoe u het beste zelf een wilgentenen schutting kunt maken , bekijk het stappenplan.


Of wilt u graag nog wat extra tips en advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst.


Van Aalsburg is de specialist in het maken van duurzame wilgenschuttingen van de hoogste kwaliteit! Wij hebben 1hectare wilgenkwekerijen in eigen beheer voor het maken van schuttingen. Dit is de klassieke wilgentenen schutting die ter plaatse in de tuin wordt gevlochten.


Het vlechten is een specialistische klus die flink wat spierkracht vereist, dus een bedrijf zoals Wilhout inhuren is een verstandige keuze.

U kunt kiezen uit verschillende soorten deuren, b. De voorkeur gaat vaak toch wel uit naar een wilgentenen deur. Voorafgaand aan de plaatsing maken wij deze deur in onze werkplaats exact op het door u gewenste formaat zodat die direct met de schutting geplaatst kan worden. Onze matten zijn makkelijk te bevestigen en u kunt ze eventueel zelf op maat maken.


Ontdek de prijzen, soorten en uitvoering van wilgenschermen. Wil je weten hoe je zelf een wilgenschutting maakt? EXZO staat steeds met raad en daad tot uw dienst. Elke andere schutting zou een vesting van de tuin maken maar door de natuurlijke uitstraling is deze schutting een verrijking.


Zo is de wilgenschutting pas echt af. De ideale plek voor een levende omheining van wilgentenen is vochtig, zonnig en vooral niet te krap. Verse wilgentenen zijn verkrijgbaar van half december tot half april. Dit is de ideale periode om een schutting te maken , want vers gesneden zijn ze het best buigbaar. Ook maken wij originele eikenhouten schuttingen tussen robuuste acacia-palen.


Ter plekke aangepast aan de tuinsituatie. Bekijk ook eens: Bouw je eigen wilgenhut! Wij gebruiken leem om de schuttingen mee in te smeren en de (tuin)huizen winddicht mee te maken.


Zo komen de produkten wilg-hout -en leem het mooist tot zijn recht. Bovenstaande prijzen gelden voor een standaard hoogte van 1. Prijzen voor hoger vlechtwerk op aanvraag. Diverse materialen en producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts