donderdag 26 maart 2020

Zilvervisjes bestrijden aardappel

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Ruim aanbod Insectenlampen. Weg met onhygiënische Ratten! Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist.

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Vind zilvervisjes bestrijden het nu op Kensaq. Zilvervisjes in je huis zijn ook te vangen met een uitgeholde aardappel. De zilvervisjes blijven plakken en komen er niet meer vanaf.


Een zilvervisje eet schimmels en voedselresten. Je legt ‘s avonds op verschillende plaatsen in huis een uitgeholde aardappel in een plastic zakje. In van de gevallen ontstaat de overlast in de wc, badkamer of keuken.

De kans is groot dat jij aardappels thuis hebt liggen. Denk aan fruit en aardappelen , maar ze zijn ook dol op behanglijm, papier en textiel. Wist je dat je deze ook kunt gebruiken om zilvervisjes te bestrijden ? Door een aardappel doormidden te snijden en deze in een afsluitbare plastic zak of schaal met glad oppervlak te leggen lok je de zilvervisjes naar een plek waar ze niet uit kunnen ontsnappen. Heb je veel kieren en naden in je huis? Lokdoosjes zijn tijdelijke hulpmiddelen om voor korte tijd van je zilvervisjes af te komen.


Het voorkomt dat de zilvervisjes een toegangsdeur tot je huis hebben. Rob en HaaieeNH gebruiken een rauwe aardappel. Je weet je geen raad meer met de zilvervisjes in huis. Doe deze in een kom en door de gladde binnenkant kunnen ze niet meer uit. Dit artikel bevat uitgebreide informatie over zilvervisjes bestrijden , wat zijn zilvervisjes en alles rondom het bestrijden van dit ongedierte.


Oma weet gelukkig wel hoe je zilvervisjes bestrijden kan. Er zijn twee manieren om zilvervisjes weg te houden: overal het licht aanlaten want daar houden ze niet van. Het is belangrijk om eerst iets meer te weten over het zilvervisje , omdat je zo beter weet wat de oorzaak is en hoe je er snel van af kan komen.


Heb ik bij toeval ontdekt: je neemt een goedkoop toiletbloc, maakt een klein sneetje in het cellofaan, niet te groot anders stinkt het in b. Hoe je zilvervisjes bestrijden het beste kunt aanpakken lees je hier. Deskundig advies om de zilvervisjes plaag te stoppen!

Een doorgesneden aardappel in een open plastic zak wil ook wel eens helpen: knoop de zak dicht als er zilvervisjes in zitten. Laat spinnenwebben zitten. Spinnenwebben in de hoek van de kamer en bij de plinten, helpen tegen zilvervisjes en papiervisjes: spinnen eten de visjes op. Je kunt zilvervisjes en papiervisjes ook met de stofzuiger opzuigen.


Zo komen zilvervisjes af op een halve aardappel in een open plastic zak. Er zijn lokdoosjes te koop om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. Zet er een aantal op de plekken waar u ze vaak ziet. Zelf een val bouwen kan ook. Achter de koelkast en de cv-ketel heeft u vast snel beet.


Daarom zijn ze moeilijk te bestrijden. Ze voeden zich onder andere met zetmeel. Meer lezen over zilvervisjes voorkomen. Wij bieden echter verschillende opties aan om zilvervisjes te bestrijden.


Meer resultaat met jouw lokale zilvervisjesbestrijding. Je hebt met allerlei middeltjes geprobeerd om de zilvervisjes te bestrijden , maar die lijken zich alleen maar sneller te vermeerderen. Dat ze zich overdag ook heel goed verborgen houden, helpt de zilvervisjes bestrijding ook niet.


Spuit dit in alle naden en kieren. Zodra zilvervisjes hiermee in aanraking komen, bestrijd je ze. Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden ? Als je last hebt van zilvervisjes zijn het meestal niet enkele zilvervisjes. Hierdoor is het bestrijden lastig, maar wel noodzakelijk.


Berg aardappelen en fruit goed op, deze twee dingen zijn namelijk enorm aantrekkelijk voor deze visjes. Nederlandse markt en verder nog wat over de Franjestaarten familie waar de zilvervis onderdeel vanuit maakt. Dan je het volgende trucje proberen: halveer een aardappel en stop deze in een open plastic zakje. Er hoeven geen chemische middelen aan te pas te komen, want met een paar simpele huismiddeltjes kun je de diertjes ook bestrijden. Een plastic zakje of bakpapier nemen.


Degene die er zijn gaan dood en er komen vaak geen nieuwe bij. Hiermee is een probleem met zilvervisjes goed te voorkomen. Leg mottenpapier op de plek waar ze veel zijn: bijvoorbeeld lades met papier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts