vrijdag 6 maart 2020

Zwembad de blinkerd den haag

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! In zwembad de Blinkerd kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten.


Op vrijdag december is zwembad de Blinkerd gesloten in verband met een studiedag. Kijk hier voor de openingstijden in onze andere zwembaden. Hier vindt u de tarieven van de Haagse zwembaden. Dan krijgt u ongeveer korting bij de kassa.


Sport-O-theek Den Haag vindt u in zwembad de Blinkerd. Bekijk hier de openingstijden van de gemeentelijke zwembaden in Den Haag. Hier kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten zoals aquarobic, bootcamp, fifty fit en zwangerschapszwemmen. Ook wordt er zwemles gegeven. In het zwembad worden er activiteiten als gezinszwemmen, fifty-fit voor ouderen en auquajoggen georganiseerd.


De openingstijden zijn per doelgroep aangepast, zo zijn er speciale tijden voor gezinszwemmen. Op dinsdag, zaterdag en zondag is het ondiepe bad zelfs extra verwarmd. Ook het volgen van zwemlessen is hier mogelijk. Welkom op de website van ons mooie zwembad de Blinkerd. De Blinkerd is een gezellig openluchtbad in Ten Boer.


Hier kan men ontspannen baantjes trekken in het 25-meterbad. Banenzwemmen is van de meest complete lichaamstrainingen. De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de omgeving van de accommodatie. Komt u met het openbaar vervoer?


Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf jaar, waarbij een uitzondering wordt gemaakt op zaterdagmiddag in de Blinkerd voor 4jarigen die reeds watervrij zijn. Macht Sie reich in Tagen! Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop!


Zie website voor actuele openingstijden. Prijs Gezinszwemmen vanaf €75. Voor exacte tijden zie website.


Zwem een wedstrijdje in het wedstrijdba volg een les in het instructiebad of speel met de kinderen in het peuterbad. Naast het wedstrijdba heeft de Waterthor ook een peuterbad en een instructiebad. En het zwembad is grotendeels gedurende het jaar open. In dit zwembad worden zwemlessen gegeven, maar ook verschillende activiteiten.


Dat doen we door uit te blinken in het verzorgen van goed onderwijs én door uit te blinken in het begeleiden van onze leerlingen en ouders in de wijk Ruwaard. We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine en in onze automaten gezond is. Om deze reden werken we in onze sportaccomodatie volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.


We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. Zwembad de Fluit heeft een gezonde kantine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts