woensdag 12 oktober 2016

Afdekzeil zwembad rond

Afdekzeil zwembad rond

Afdekzeilen in diverse maten en vormen. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Preise finden und vergleichen! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Omdat deze zwembadisolatie zelfdrijvend is, hoeft u het Solar afdekzeil voor Interline buitenzwembaden niet te bevestigen aan de zwembadrand. Neem het zeil uit de verpakking en plaats het direct op het wateroppervlak. Een isolerend afdekzeil voor rond zwembad is niet geschikt voor ovale zwembaden. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen.


Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater. Voor ieder Intex zwembad is er een passend Intex afdekzeil. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil.


Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt. Zwembad afdekzeil online bestel morgen in huis Wij hebben uw rechthoekig of rond zwembad afdekzeil gewoon op voorraad. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis. Heeft u een speciaal zwembad ? Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat.


Met een afdekzeil over uw zwembad houdt u bladeren, insecten en vuil op een eenvoudige manier uit het zwembadwater. Wil jij je zwembad goed beschermen, gebruik dan een van de afdekhoezen van HORNBACH. Door ons ruime assortiment is er voor elk formaat zwembad een geschikte afdekhoes. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Afdekzeil zwembad rond

Rond zomerzeil Een zomerzeil, ook wel afdekzeil of noppenfolie genoem heeft verschillende functies. Allereerst zorgt een zomerzeil voor een goede isolatie van het zwembadwater. Vooral ’s nachts kan het water enorm afkoelen waardoor je overdag minder plezier heeft van jouw zwembad. Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik.


Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water. Op zoek naar grondzeil, waterdicht afdekzeil voor uw tuinmeubilair of een stevig zeil voor het afdekken van uw zwembad ? Dit ronde afdekzeil van het materiaal PE is geschikt voor verschillende doeleinden en is dan ook zeker ideaal voor uw situatie. En handig: PE rond afdekzeil is bij afdekzeil -kopen.


Afdekzeil zwembad rond

Ook zorgt een zwembad afdekzeil ervoor dat de temperatuur van het water langer behouden blijft. Verder kan met een stevig vastgesnoerd afdekzeil de kans worden verkleind dat uw kind zomaar zonder toezicht in het water belandt. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Meer geluksmomentjes buiten! Bestway afdekzeil rond Met een rond Bestway afdekzeil kunt u uw ronde frame zwembad of opblaasbare zwembad afdekken tegen vuil en insecten. Wanneer u voor een wat langere tijd geen gebruik maakt van het opzetzwembad is het aan te raden om het af te dekken met een ronde Bestway zwembad afdekking.


Tevens is dit zeil ook te gebruiken als afdekzeil voor rond zwembad. Een groot rond zwembad is ideaal voor het trekken van baantjes. Bestel nu jouw zwembad met ronde vorm tegen een scherpe prijs en snelle levering! Zwembad afdekking kan ook met zwart zwembad geo bubbel noppenfolie voor nog meer extra warmte in uw water. De zwarte kleur zorgt voor extra absorptie van het de infrarood stralen van de zon wat resulteert in extra opwarming van uw zwemwater.


De noppenfolie gaat verdamping van het water tegen en voorkomt warmteverlies. Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts