vrijdag 9 december 2016

Glijbaan spiraal

Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390. Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Zo ook de First Slide glijbaan van Little Tikes.


Leuke variatie op de rechte glijbaan , deze spiraalglijbaan. De glijbaan biedt ruim een meter glijpret voor de kinderen. De platvormhoogte is 1cm. De lengte van de glijbaan zelf is 1cm. Bestaande uit glijdelen gemonteerd rond een centrale paal en onderling vastgeschroefd.


Op zoek naar een Glijbaan ? Glijbanen koop je eenvoudig online bij bol. De kunststof glijbaan Spiraal groen met een TÜV-certificaat(EN-71) heeft een uitstulping, waarmee de groene glijbaan makkelijk aan het platform gemonteerd kan worden, door middel van schroeven. Deze lange slinger glijbaan is zeer glad en glijdt daardoor uitstekend. Geschikt voor een speeltoren met een platformhoogte van 150cm. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Doordat de glijbaan is gemaakt van polytheen is de kans op krassen heel gering. De modules zijn in de kleuren Blauw, Roo Geel en Groen verkrijgbaar, dat betekend dat u de glijbaan naar uw wens kan samen stellen. Ook is de glijbaan in één kleur verkrijgbaar.


Neem telefonische of per mail contact met ons op over de gewenste kleurencombinatie. Vind de beste selectie spiraal glijbaan fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit spiraal glijbaan voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Als jouw speeltuin is uitgerust met een standaard glijbaan dan ontdek je al snel dat dit lang niet zo leuk is als een stoere spiraalglijbaan. Je doet er met deze glijbaan veel langer over om beneden te komen.


Zo heb je nog langer glijplezier vergeleken met andere glijbanen die direct naar beneden gaan. Er zijn 2spiraal indoor speeltuin glijbaan leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De Blue Rabbit Lookout is een multifunctionele speeltoren mét speelhuis en schommel! Het platform voor de glijbaan heeft een hoogte van 90cm en is via verschillende kanten toegankelijk.


Het bestaat uit een standaard glijbaan , een spiraalglijbaan, een verticaal. Voor iets meer spanning zorgt de spiraal glijbaan. Factory outlets fiberglass hoge snelheid glijbanen voor waterpark. Het idee van uitglijden op een van onze glijbanen De spiraal glijbaan en drie snelle piste met elkaar gemeen hebben naast hun verzorgingsgebied zorgen.


Deze Little Tikes Grote Glijbaan is voorzien van makkelijk te beklimmen treden, een zachte helling en een brede basis voor een goede stabiliteit, speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Plaats deze glijbaan in uw achtertuin en laat je kleintje genieten van het klimmen en het glijden. Klap de glijbaan in elkaar om hem gemakkelijk op te bergen. Glijbaan van HDPE en andere glijbanen voor de speeltoestellen van hout kunt u online en zeer voordelig bestellen bij nubuiten.


Quadro Spiraalglijbaan - ToysGarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts