vrijdag 9 december 2016

Openluchttheater engbergen

Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Eén van de mooiste openluchttheaters van Nederland met ruimte voor vele soorten activiteiten, kunst, muziek, dans en meer. Engbergen is een buurtschap in de Nederlandse gemeente Oude IJsselstreek, gelegen in de provincie Gelderland.


Het ligt kilometer ten oosten van Gendringen.

Elk theater heeft recht op een account.

In het recreatiegebied Engbergen zijn er onder meer een korenmolen, een openluchttheater , een paardensportcentrum en een kinderboerderij. Wanneer komt de ene artiest weer optreden? Openluchttheater Engbergen. Vermoedelijk zijn er zware voorwerpen naar beneden gegooid waardoor er schade is ontstaan aan de gemetselde tribunes.


Inlichtingen kaartverkoop. Vernielingen aan openluchttheater Engbergen : ‘Het probleem is dat je daar zo anoniem bent’ VOORST - Vandalen hebben vernielingen aangebracht in openluchttheater Engbergen in Voorst bij Gendringen.

Het bos is mooi verlicht en gezellig aangekleed met allemaal kraampjes en lichtobjecten.

Engbergen in Lichterlaaie” wil het natuurgebied Engbergen nabij de plaats Gendringen promoten. Gesitueerd midden in het prachtige wandelpark De Maat. Uitstekend bereikbaar per fiets, bus en auto met gratis parkeervoorziening, direct naast het theater. Welkom in één van de mooiste openluchttheaters van Nederland. Onze eigen video- en fotocrew maakt van ieder evenement een sfeerverslag.


We proberen het materiaal zo snel mogelijk online te zetten. Hiervoor organiseren wij een gezellige en actieve middag met een gevarieerd programma voor elke natuurliefhebber, jong en oud. Natuurtheater De Kersouwe Locatie. Ook belangrijke ontwikkelingen in en rondom ons theater krijgen op deze plek een stek. Het gebouw in het openluchttheater waar de kleedkamers en de foyer is gehuisvest is later gebouwd.


Door de diverse vrijwilligers wordt er al hard aan gewerkt om dit jubileumjaar vorm te geven. Amateurs en professionals koesteren de bijzondere ambiance en sfeer. Ze komen er graag optreden, met dikwijls de natuurrijke omgeving als decor.


De combinatie natuur en theater trekt steevast de aandacht van jong en oud.

Een uitstekende prijskwaliteit verhouding en gastvrije bediening maken het restaurant tot een uitgelezen plek om te ontspannen en te genieten. Circus Meerfout is een echte familievoorstelling.

Tussen de duinen en het bos van Bloemendaal ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. De show, die een dik uur duurt, bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts. Kinderboerderij Engbergen is gelegen aan de Ulftseweg 4b in Gendringen, aan de rand van recreatiegebied Engbergen.


Naast een ruim aanbod aan georganiseerde activiteiten, biedt Engbergen natuurlijk de ideale gelegenheid om te wandelen, de natuur in te trekken op de fiets of kilometers te maken op skeelers. Engbergen Dichtbij de Duitse grens ligt dit enorme groene recreatiegebied met bos, weilanden en riviertjes. Het is een ideaal uitstapje voor de hele familie. Paardrijden, kanovaren, golfen, naar het openluchttheater , bezoek aan de historische korenmolen in Voorst - het kan er allemaal.


Dit is een onvolledige lijst van openluchttheaters in Nederland. In de afgelopen jaren is Restaurant Engbergen uitgegroeid tot een volwaardig a la carte restaurant met ongeveer zitplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts