vrijdag 9 december 2016

Vuurwerk voorschoten

De beste vuurwerkwinkel van Leiden en omstreken! Download het Bestelformulier. Telt niet mee voor gratis vuurwerk ! Ons vuurwerk voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Vuurwerk dat het hele jaar door afgestoken mag worden! Vuurwerkland bestaat al meer dan jaar en is hiermee het betrouwbaarste adres om jouw jaarlijkse vuurwerk te kopen.


Je kunt kiezen uit los vuurwerk zoals knalvuurwerk, fonteinen of vuurpijlen. Altijd een afhaalpunt in de buurt. Bij bestelling van je vuurwerk kies je direct een vuurwerk voorschoten afhaalpunt, zodat je jouw bestelde vuurwerk bij jou in de buurt kunt ophalen. Rond de jaarwisseling wordt er veel vuurwerk afgestoken door particulieren. Het gaat hier om consumentenvuurwerk.


De gemeente zorgt ervoor dat u alleen legaal vuurwerk kunt kopen op de daarvoor aangewezen tijden en bij de erkende handelaren. Ook handhaaft de gemeente de regels voor het afsteken van vuurwerk. Het mooiste vuurwerk van Nederland. Je koopt bij Intratuin niet zomaar vuurwerk , maar wij doen er alles aan om je het mooiste vuurwerk aan te bieden wat er in Nederland verkocht mag worden.


Ieder jaar gaan de specialisten van Intratuin weer op pad om nieuwe vuurwerkartikelen te bekijken. Naast oliebollen is een oudjaarsdag zonder vuurwerk bijna niet meer voor te stellen. Alle artikelen Vuurwerkbunker.


Veilig omgaan met vuurwerk. U mag vuurwerk alleen afsteken tussen december 18. U kunt een boete van € 1krijgen als u vuurwerk afsteekt buiten deze tijden. En uw vuurwerk wordt in beslag genomen. Op december mag het vuurwerk vanaf 18.


Voor het verkopen van vuurwerk aan particulieren geldt het volgende: U hebt een vergunning nodig van de gemeente. U mag geen vuurwerk verkopen aan jongeren onder de jaar. U mag niet meer dan kilo per levering verkopen. Online bestellen is eenvoudig en veilig.


U kunt rustig van achter uw computer een lijst samenstellen en deze vervolgens afrekenen met iDeal via uw eigen bankomgeving. Het is noodzakelijk een account aan te maken, dit is van belang zodat wij u kunnen bereiken mocht dit nodig zijn. Er is altijd een afhaalpunt in de buurt.


In Voorschoten zijn al zo’n tien meldingen binnengekomen van vuurwerkoverlast. Het afsteken van vuurwerk begint ook in Voorschoten al vroeg dit jaar, maar van Haagse toestanden is volgens de burgemeester geen sprake. Stop Vuurwerkverbod Leiden! Gemeente Leiden is voornemens om Leiden-Centrum tot een vuurwerkvrije zone te verklaren en uiteindelijk wil de Gemeente Leiden dat HEEL.


Tijdens de instappen werd inderdaad op een adres vuurwerk aangetroffen, maar op bijna alle adressen is met de ouders van de jeugdigen gesproken. Deze ouders bleken in veel gevallen zelf vuurwerkoverlast te hebben gemeld. En op een adres in Voorschoten trof het team een airsoft-wapen aan.


Zowel het vuurwerk als het wapen zijn in beslaggenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts