vrijdag 16 december 2016

Gardena slangenbox

Gardena slangenbox

Gardena Slangenboxen koop je bij Wolfswinkel. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig?


Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. De box is compact en licht en gemakkelijk te vervoeren. Door zijn geringe gewicht is hij eenvoudig te dragen. De zwengel en de draaggreep kunnen worden ingeklapt. Daarom heeft de slangenbox maar heel weinig ruimte nodig en past hij in auto of caravan.


Voordien had ik een goedkopere zelfoprollende tuinslang maar na een tijdje rolde hij op zonder dat ik eraan kwam wat uiteraard enorm vervelend was, er waren heel gemakkelijk knikken in de slang, dus werdt het tijd voor een degelijk en mooier ogende wandslanghouder. De slang tot op de gewenste lengte uit de box trekken. Door een rukje aan de slang te geven wordt deze automatisch opgerold. Kan aan de muur 180° worden gedraaid. Geïntegreerde draaghandgreep.


Het kan nu met de comfort. GARDENA Wand- slangenbox roll-up Li-Ion - m slang. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. Kies uit 4producten vanaf € 99.


Dit bevordert de levensduur en gebruiksplezier. Compleet met onderdelen en tuin spuit, zo kan je direct aan de slag! Maar om nu een hele slangenwagen mee te zeulen.


Hij is ideaal om te vervoeren, bijv. Deze lichte en compacte slangenbox is voorzien van een inklapbare handzwengel en een draaggreep en neemt verrassend weinig ruimte in. De kwaliteitsslang van 13mm levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Nooit meer zelf je tuinslang op te rollen, dat klinkt toch ideaal. Door klanten beoordeeld met een 1. De slangenbox wordt bevestigd aan de muur en is 1graden zwenkbaar.


Met weinig inspanning kun je de slang uittrekken en stoppen met tussenpozen van centimeter. De afneembare box is aan de muur 1graden te draaien en in alle hoeken van de tuin te zetten. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 1° zwenkbaar.


Gardena slangenbox

Wil jij je tuinslang voortaan keurig netjes opgeborgen hebben? De producten zijn gemaakt met de nieuwste technologieën. De tuinslang is eenvoudig in- en uit te rollen. Hiermee kan je met één druk op de knop de slang op- of afrollen.


Ergonomische en comfortabele producten om het je gemakkelijk te maken in de tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts