dinsdag 20 december 2016

Sleufsilowanden

Sleufsilowanden

Stel nu online je sleufsilo samen. Advies en offerte op maat. Dam Beton is dé totaalleverancier voor betonnen keerwanden, sleufsilowanden en elementen met hoogtes van tot 6centimeter. Wij leveren complete sleufsilowanden met vloer voor elk concept en voor elk budget. We helpen u graag om een passende oplossing te vinden!


Sleufsilowanden

Wilt u een gerichte prijs voor de betonnen. Vraag nu uw offerte aan, bel voor de scherpste prijs. Op al onze sleufsilowanden zit de CE- en KOMO. Sleufsilo bouwen met de betonnen sleufsilowanden van Bosch Beton.


Het is mogelijk om de sleufsilowanden op uw gewenste lengte te laten produceren. Met deze keerwanden snel en vakkundig een duurzame opslag voor ruwvoer of mest. Koop en verkoop keerwanden eenvoudig op Marktplaats. Hieronder vindt u een overzicht van de sleufsilowanden uit ons assortiment.


Sleufsilowanden

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De L silowanden zijn leverbaar in verschillende varianten. Dit zijn L, T en U vormige sleufsilowanden. Deze onderscheiden zich van elkaar door de afwerking, aslasten en afmetingen. U vindt meer informatie over onze Sleufsilowanden via onderstaande productpagina’s.


De silowanden zijn er in diverse soorten en bevatten geen vulmiddelen in het beton. De unieke Kornet Beton sleufsilos zijn inmiddels al meer dan jaar een aanwinst voor ieder melkveebedrijf! De reeds bekende speciale constructie zorgt voor uiterst solide en stabiele sleufsilowanden , welke bestand zijn tegen een hogere druk dan de meeste sleufsilowanden (met name ten opzichte van de L- en T-elementen).


Binnen de agrarische sector levert MBS Beton complete sleufsilo’s. Tevens is MBS Beton de juiste partij voor u als het gaat om erfverharding, verharding voor sleufsilo’s en opslagterreinen en kavelpaden. Gezien het groot aantal type sleufsilowanden hebben wij voor iedere toepassing de juiste oplossing. Dan moet je gaan vaststellen welke eisen hiervoor aan het product gesteld moeten worden. Bij MBS Beton vindt u sleufsilowanden voor een scherpe prijs.


Als eerste is het belangrijk om te weten waarvoor je het beton gaat gebruiken. Wij zijn de keerwandspecialist met een breed aanbod aan diverse betonproducten van hoge kwaliteit. Wij leveren onder andere sleufsilowanden , vloerplaten, waterputten en stapelblokken. Aantrekkelijke aanbiedingen. Belasting sleufsilowanden.


Bosch Beton levert L- sleufsilowanden in twee types: met hak en zonder hak. De variant met hak is zelfdragen in tegenstelling tot de variant zonder hak. In combinatie met een zandwal is zelfs ton aslast toegestaan. Zelfdragend is dit type element geschikt tot en met ton aslast. Silowanden kunnen volledig vrijstaand geplaatst worden met de voet naar buiten.


De sleufsilowanden zijn te gebruiken voor diverse doeleinden zoals een mestopslag, maisopslag of een sleufsilo voor bijvoorbeeld opslag van mest en afvalproducten. Deze betonnen sleufsilowanden zijn ook perfect te gebruiken als grondkering of een erfafscheiding. L-keerwand met hak Sleufsilowand met hak, vrijstaand (aslast tot ton) Deze elementen hebben voetdikte van 14cm (300cm hoog = 18cm), Geen grondwal noodzakelijk. Bespaar tot wel via kiesproduct. Als sleufsilo voor de opslag en het inkuilen van mais, bieten, gras, hooi en andere ruwvoer.


Al jaren leveren wij een uiteenlopend assortiment aan keerwanden. Van sleufsilo tot mestopslag, van grondkering tot milieustraat. FVR-Trading levert enkel sleufsilowanden en keerwanden geproduceerd van de hoogste betonkwaliteiten die voldoen aan de meest recente eisen (Eurocode). De sleufsilowanden die Oostbeton produceert zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een voordelige prijs.


Op een oppervlakte van 20. Geurs Beton maakt keerwanden, sleufsilowanden , betonplaten en funderingselementen. Samen met onze medewerkers die terug kunnen vallen op ruim jaar ervaring, produceren wij elementen met hoogwaardige kwaliteit. Bouw uw eigen sleufsilo met de nieuwe, handige siloconfigurator van Bosch Beton.


In drie eenvoudige stappen komt u tot uw gewenste sleufsilo. Opslag kost geld en het bouwblok is meestal beperkt. Blijf op de hoogte van al onze prijzen en acties.


Keerwanden snel uit voorraad geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts