vrijdag 9 december 2016

Dak terrasoverkapping

Bekijk de terrasoverkappingen van dé marktleider van Europa: Tuinmaximaal! Douglas Overkapping 4x4m - 3. Voor een terrasoverkapping met glazen dak in een standaard afmeting gebruiken wij 44. Bij een maatwerk glazen dak gebruiken wij 44.


Het dak : naast het materiaal voor het frame moet er natuurlijk ook een dak komen.

Je kunt deze van doek laten maken. Dit is het goedkoopste, maar doek zal relatief snel vervangen moeten worden omdat het niet altijd even goed bestand is tegen neerslag. Wij maken onderscheid in diverse soorten overkappingen. Zo hebben we terrasoverkappingen voor aan de woning, losse overkappingen met plat dak en eventueel dichte wanden voor in de tuin of een vrijstaande houten priel met puntdak. Met de Kroezon terrasoverkapping vlak dak kunt u op ieder gewenst moment genieten van de zon!


Door het unieke design en het vlakke dak dat modern is vormgegegen, heeft u geen afschot in uw overkapping. Dit betekent dat de overkapping eenvoudig gemonteerd kan worden op vrijwel iedere woning. Een terrasoverkapping geeft u de mogelijkheid om nog meer van uw tuin te genieten.

Ook bij een schuin dak met dakpannen kan gewoon een terrasoverkapping geplaatst worden. Wij monteren de overkapping met speciale beugels op de dakpannen. Op deze manier is het ook mogelijk om bij een laag dak een glazen terrasoverkapping te plaatsen. Bekijk door ons gerealiseerde terrasoverkappingen op een dak.


Glazen terrasoverkapping tegen. Dicht maken plat dak Met onze dubbel lips profielen of lariks douglas mes en groef dakbeschot maakt u over de dwarsbalken een dak. Deze inelkaar schuivende dakplanken geven uw overkapping een luxe uitstraling aan de onderkant van uw dak , dit is zo veel mooier dan OSB of trespa platen op uw dak. Met een terrasoverkapping beleeft u het buitenleven optimaal. In de zomer geniet u van de koelte en in het voor- en naseizoen juist van de warmte onder een terrasoverkapping.


Bij Fonteyn vindt u dé terrasoverkapping die aansluit op uw huis en stijl. We beschikken over een uitgebreid assortiment met terrasoverkappingen van de beste kwaliteit. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Zoek naar veranda dakbedekking op de nieuwe KensaQ. Hieronder vind u een selectie van onze buitenverblijven. De bovenbouw van een terrasoverkapping , veranda, serre of ook een carport, wordt vaak gemaakt van meerwandige lichtplaten ook wel kanaalplaten genoemd.


Kunststof kanaalplaten zijn in verschillende diktes, kleuren en materiaal verkrijgbaar. Glasdak terrasoverkapping van Zonservice. Wanneer u op zoek bent naar een terrasoverkapping met een glazen dak , dan bent u bij Zonservice aan het juiste adres.


Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. Schuifdak terrasoverkapping. Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdakoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben. Deze overkapping biedt u het comfort van een overdekte terrasoverkapping , maar als het weer het toelaat schuift u het dak lekker open.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke houten overkapping met een piramide dak ? Terrasoverkappingen zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook nog eens heel leuk staan. Weer of geen weer, met een gezellige terrasoverkapping kan je de visite altijd ook in de tuin ontvangen. Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak.


De terrasoverkapping is beschikbaar in diverse kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts