maandag 19 december 2016

Natuursteen vloer polijsten

Natuursteen vloer polijsten

Vind natuursteen vloer het nu op Kensaq. Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Natuursteen Vloeren eenvoudig bestellen op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Het polijsten van een natuursteen vloer kunt u eigenlijk vergelijken met met het schuren van hout.


Natuursteen vloer polijsten

Allereerst wordt de vloer intensief gereinigd zodat opgebouwde zeepresten en vervuiling kunnen worden verwijderd. Specialist voor het slijpen en polijsten van uw marmeren en natuursteen vloer ! Informeer naar onze verschillende mogelijkheden voor het opknappen van uw vloer ! Wij polijsten natuurstenen vloeren voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Marmer, Belgisch Hardsteen, Travertin, Terrazzo en Granito zijn door ons te slijpen en polijsten. Bij particulieren komen we thuis om uw marmeren, granieten, travertin of kalkstenen vloer te reinigen. Het is raadzaam om dit dan ook te laten doen door natuursteen specialisten.


Wilt u een afspraak maken met Pro Floor Care of een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor het polijsten van uw natuursteen vloer ga dan naar het contactformulier. Wij kunnen uw natuurstenen vloer kristalliseren–schuren–zoeten– polijsten met een, door ons ontworpen, speciale machine. Bij dit unieke proces schuren wij stofvrij de toplaag van het natuursteen en wordt de vloer , na nog wat unieke stappen, compleet nieuw opgeleverd. Ook wanneer er hardnekkige vlekken op uw vloer zitten, kunt u de hulp van Chem-Dry inschakelen.


Natuursteen vloer polijsten

Vloeren met achterstallig onderhoud weer als nieuw te laten worden is mijn passie. Mijn oog voor detail is terug te vinden in het eindresultaat. Met als eindresultaat een vloer welke mooier dan nieuw zal zijn.


Dit bereiken wij door een natuurstenen - marmeren vloer te slijpen en polijsten met zware machines. Als eerst is het handig om te weten dat dit een richtlijn is voor onze Pro-Line diamant vloerpads, andere pads, andere korrels kunnen een ander effect hebben. Zelf graniet polijsten , hoe doe ik dat? Met onze polijstschijven is het polijsten van natuursteen zoals graniet een fluitje van een cent.


Natuursteen vloer polijsten

Polijsten van een natuurstenen vloer. Uitbesteden aan een bedrijf kan erg kostbaar zijn, maar met onze polijstschijven voor het polijsten van graniet kunt u dit met gemak zelf doen. Floortec kan dit proces voor u toepassen op uw vloer. Welke methode voor uw vloer het beste is hangt af van de soort natuursteen , eventuele eerdere bewerkingen en beschadigingen. Ondanks dat deze vloer wel tegen een stootje kan, kan hij naar verloop van tijd dof worden of verkleuren.


In een handomdraai bij u geleverd. Door een natuursteen vloer te laten aanleggen en te polijsten ontstaat werkelijk een schitterend effect. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Tot ons vakgebied als marmer en natuursteenspecialisten behoort uiteraard ook het polijsten ofwel zoeten van natuursteen Bij onze technieken van natuursteen polijsten hebben wij ons toegelegd op egaal natuursteen polijsten met een zeer verfijnde afwerking.


Hierdoor wordt uw vloer van natuursteen weer als nieuw en behoudt ook langdurig dit. Dag in, dag uit lopen mensen over de vloer. Een vloer kun je op verschillende manieren polijsten. Marmeren vloeren kunnen hierdoor behoorlijk gaan slijten. Het bijzondere natuursteen is namelijk gevoelig voor krasjes en de glans van de steen kan in verloop van tijd verdwijnen.


Door bijvoorbeeld zand of kleine steentjes kunnen beschadigingen op de vloer ontstaan. Het eenvoudig zelf polijsten van een natuursteen of granieten vloer. Heel eenvoudig met water, een roterende polijstmachine en de Diamant Vloerpads van.


Door het polijsten herstellen we de glans en krijgt de natuurstenen vloer weer een vernieuwde uitstraling. Frequentie van een natuursteen vloer polijsten Het is van de mate van onderhoud aan uw natuursteen vloer afhankelijk hoe vaak een natuursteen vloer polijsten noodzakelijk is. Wilt u uw natuurstenen vloer een matte finish geven, dan kunt u er ook voor kiezen om een vloer te (laten) zoeten. Het grootste verschil tussen polijsten en zoeten, is dat u bij het zoeten stopt met een grovere korrel.


Wanneer u de vloer bijvoorbeeld wekelijks onderhoudt met edelzeep zal de vloer niet vaak gepolijst hoeven te worden. Hierdoor onstaat een matte finish die een kleurverdiepend effect geeft. Met name de looppaden van de vloer zullen na verloop van tijd dof worden en de kleine krasjes zullen de marmeren of natuursteen vloer ontsieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts