maandag 19 december 2016

Veranda lichtstraat

Creëer een lichte werk en leefomgeving met karakteristieke houten lichtstraten. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Verschillende breedtes en lengtes.


Veranda lichtstraat

Onze veranda ’s met lichtstraat zijn bestand tegen de weersinvloeden en staan garant voor jarenlang gebruiksplezier. Tevens kunnen we de veranda ’s voorzien van een dak van polycarbonaat of geheel van glas. Een veranda met lichtstraat is de ultieme oplossing om maximaal daglicht in huis te behouden. En ook in lichtstraten heb je prachtige, stijlvolle oplossingen.


En nee, ook een houten lichtstraat heeft geen onderhoud nodig. Veranda daklicht of lichtkoepel van glas voor platte daken op carport of overkapping, bereken direct de prijs. GLASPROFIEL, DAKPLAAT KLEMPROFIELEN VOOR OVERKAPPING, LICHTSTRAAT , DAK MET GELAAGD VEILIGHEIDS GLAS, ISOLATIEGLAS. Lichtstraat voor serre, tuinkamer en veranda. Wilt u meer daglicht in uw serre, tuinkamer en onder uw veranda ? Dan is een lichtstraat de ideale oplossing.


Een lichtstraat zorgt voor meer lichtinval, waardoor de ruimte ook optisch groter oogt. Bovendien heeft u dankzij het extra daglicht via een lichtstraat minder elektrische verlichting nodig. Veranda met lichtstraat Wij hebben onze veranda met lichtstraat laten plaatsen door Tradobouw. Alles keurig geregeld door dit geweldige bedrijf. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.


Een aanrader voor iedereen! Bij ruiten is er één tussenkoker, bij ruiten zijn dat er twee. Deze koker is 40x100mm (bxh) en is uit hetzelfde duurzame hout gemaakt als de opstand. Een Veranda uitvoering wordt altijd uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas.


Veranda lichtstraat

Houten veranda met lichtstraat. Onze ervaring is dat het niet per definitie veel donkerder wordt in de woning door de veranda. Uiteraard hangt dit mede af van de ligging van de woning en de grootte van de ramen.


U wilt de daglicht niet weghalen uit uw keuken, woonkamer of aanbouw door een veranda ? De lichtstraat is een verrijking voor uw veranda en woning. Wij plaatsen voor u een lichtstraat in de veranda van hardhout. Al ruim jaar ontwerpen en maken wij houten serres en veranda ’s op maat.


Producten die naadloos passen bij de stijl van jouw woning, dat is de kracht van Niek Roos. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest. Naar wens kunnen wij echter altijd adviseren over een houten veranda met lichtstraat. Hout is ‘kneedbaar’: het is te bewerken, waardoor we een lichtstraat heel gemakkelijk aan kunnen passen aan de veranda.


Neem bijvoorbeeld deze landelijke veranda. U krijgt geen standaard lichtstraatje dat puur functioneel is, maar een krachtige, mooie lichtstraat van duurzaam hout die de uitstraling van uw veranda alleen maar ten goede komt. Bij Serre Bouw Brabant wordt uw serre, veranda of lichtstraat helemaal op maat gemaakt. We produceren alles in eigen fabriek met ons eigen personeel, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Ook de montage wordt door ons eigen team verzorgd.


Uniek aan de lichtstraat van Pext is dat het een kant-en-klaar pakket is wat eenvoudig te monteren is. De geoptimaliseerde onder constructie is opgebouwd uit tweelaags gegrond Meranti hardhout met zwaluwstaart verbindingen. Deze lichtstraten kunt u zelf in uw dak plaatsen, maar dit kunt u ook door een aannemer of klusserbedrijf laten doen.


Een RnW lichtstraat in uw dak is een veilige constructie met een goede isolatiewaarde zodat uw geen warmte verliest tijdens de winter. Wil je zelf een lichtstraat maken met de kwaliteit van de producten van Niek Roos? Bestel dan de glasprofielen voor jouw lichtstraat online in onze webshop: Glasprofielen.


Advies glazen lichtstraat. Elk huis is anders en iedere lichtstraat moet aan uw wensen voldoen en goed in verhouding staan met de ruimte waarin deze gesitueerd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts