woensdag 28 december 2016

Grijs beton

De grootste vacaturesite voor de bouw. Grijs Beton Design is een specialistisch betonverwerkend bedrijf. Wij verwerken designbeton (microcement en microbeton) op wanden en vloeren waarmee ze het uiterlijk van beton krijgen, en ook zo aanvoelen. Ook maken wij betonnen meubels op maat zoals keukenbladen, tafelbladen of bijvoorbeeld een poef.


Wij realiseren jouw idee, of worden ingeschakeld door de architect of interieurstylist. GAMMA betonverf grijs 7ml is een goed hechtende en slijtvaste, matte betonverf die u zowel voor binnen als buiten kunt gebruiken. De verf is met een of roller gemakkelijk aan te brengen op vloeren en wanden van beton of andere steenachtige materialen zoals balkons, trappen en trottoirtegels.


Grijs beton is de meeste vertrouwde variant van beton. Er zijn echter veel mogelijkheden mee qua oppervlak. Deze mogelijkheden zijn natuurlijk ook mogelijk voor gekleurde varianten van beton. Deze zeepdispenser is gemaakt van stoer uitziend beton. Het pompje is handmatig te bedienen en het reservoir is navulbaar.


Grijs beton

Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Door de sierlijke uitstraling kun je met de betonnen palissades jouw tuin perfect afwerken.


Salontafel Beton verraad eigenlijk al de looks van deze lage tafel. De tafel bezit rechte vormen en bevat een levensechte industriële betonkleur. EN Michel heeft geweldig werk afgeleverd. Hij is heel kundig, werkt netjes en is ook nog een heel aardig (net als zijn vrouw).


Grijs beton

Kies voor een moderne uitstraling en ga voor traprenovatie met betonlook. Deze uitstraling van beton is niet meer weg te denken uit een modern interieur. Stairz Traprenovatie in Lisse kan u hiermee helpen.


Hoewel grijstinten altijd in de mode zijn, zorgt betongrijs voor iets extra’s. Mooi stoer kruikje met oren. Beton SUPERSTUNT grijs bijbehorende tuinschermen. BV Timmerfabriek en Houthandel.


U bent hierdoor verzekerd van een kwaliteit product uit eigen. Deze toiletborstelgarnituur is gemaakt van beton en heeft daardoor een industriële uitstraling. Wil je de stijl verder uitbreiden dan kun je de bijpassende zeepdispenser en tandenborstelbeker in de GAMMA webshop kopen.


De jumboblokken zijn in elk gewenste kleur verkrijgbaar maar de meest gebruikte kleuren zijn grijs , geel of wit. Het Decomode vliesbehang Beton midden grijs is bedrukt met een beton dessin. Het dessin is weergegeven in de kleur grijs. Met dit behang creëer je eenvoudig een moderne stijl in je huis.


Grijs beton

Deze tegels zijn van het A-merk EXCLUTON. Het oppervlak is onbehandeld en van nature stroef. Doordat in de betonmortel bepaalde bindmiddelen zijn toegepast is de betonmortel ecologisch.


Zo geeft de betonmortel een CO²-reductie van ten opzichte van normale betonmortel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts