maandag 19 december 2016

Glazen overkapping

Overkappingen van glas kopen? Er moet altijd iets te dromen blijven. En daar hebben we bij Jumbo rekening mee gehouden. De aluminium overkapping met glas kunt u namelijk heel goed uitbreiden met een glazen wand. U zou ‘m eens moeten bekijken in onze showroom.


Waarom zouden we er niet metéén een buitenkamer van maken? Kies er bijvoorbeeld voor om zonwering op of onder de glazen overkapping te plaatsen. Het is tevens mogelijk om ledverlichting in de houten balken te integreren en wij leveren ook terrasheaters. Meer informatie vindt u via onderstaande.


Een glazen overkapping zal een echte toevoeging aan je huis en tuin zijn en in dit geval niet alleen letterlijk. Je zult hier immers het hele jaar gebruik van kunnen maken en altijd profijt van hebben. Zelf uw ideale glazen dak samenstellen? Dat kan nu op glasdiscount.


Glazen overkapping

Keuze uit diverse profielen, direct leverbaar tegen scherpe tarieven. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren. We leveren standaard maten maar we maken ze ook graag voor u op maat De overkapping zelf is bij ons van aluminium, de platen die erin geplaatst worden zijn van glas. Bekijk ons ruime assortiment, voor alle wensen is er een glazen terrasoverkapping.


U kunt ze in vele varianten bestellen. Montage van uw terrasoverkapping en overkapping glas Het monteren van de terrasoverkapping of de schuifwanden voor de overkapping glas , kunt u uiteraard zelf doen aan de hand van onze uitgebreide montagehandleiding. De verschillende breedte en hoogte maten bieden u als klant vele mogelijkheden. Gezien iedere maat die wij aanbieden ook nog eens een marge heeft van centimeter.


Zo kan het houten frame van de glazen wand 'droogwaaien'. Glazen wand overkapping of veranda. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


De houten overkapping met glazen dak is ontwikkeld volgens onze filosofie: kwalteit, design en functionaliteit moeten samen komen. Onze visie was het creëren van een overkapping naar onze eigen signatuur. Met onze blik gericht op de toekomst, gewapend met decennia aan ervaring. Met gepaste trots kunnen wij zeggen: de houten overkapping is.


Glazen overkapping

De combinaties voor een glazen schuifwand overkapping zijn daarmee bijna eindeloos. U ziet, er zijn glazen schuifwanden voor overkapping , glazen schuifwanden voor terras, glazen schuifwanden buiten voor balkon in alle soorten en maten. Er is altijd een glazen schuifpui buiten of glazen schuifwand overkapping die past bij uw. Dan zijn onze glazen wanden voor overkappingen een ideale optie.


Dit zijn glazen wandmodules in blank Lariks Douglas of steellook zwart. Deze moderne wandmodules zijn voorzien van veiligheidsglas. En dat niet alleen vanwege het verhoogde comfort en de duurzaamheid. Het oog wil immers ook wat.


Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dankzij de hoge kwaliteit poedercoating en geanodiseerde onderrail kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw glazen schuifwand. Als u langer wilt genieten van uw veranda of overkapping dan zijn glazen schuifwanden een uitkomst. De glazen schuifdeuren worden in Nederland geproduceerd en zijn van zeer hoge kwaliteit en extra helder. Achter het glas zit u vrij van wind en regen en kunt u genieten van het uitzicht.


Zo kunt u ook buiten zitten als het frisser is en verlengt u de periode om lekker buiten te zijn. Deze glazen schuifwanden hebben geen kader of frame, waardoor ze niet opvallen en geen uitzicht belemmeren. Zo worden ook de iets minder mooie dagen in het jaar, ideaal om buiten te genieten van de overkapping.


Met een glazen overkapping in de tuin kun je op ieder gewenst moment buiten zitten. Ontdek wat alle voor- en nadelen zijn van een glazen overkapping. Al onze glazen schuifwanden zijn zowel als voor- en als zijwand verkrijgbaar.


De tuin is voor veel mensen een plek om te kunnen ontspannen en inspiratie op te kunnen doen. Uw overkapping of prieel in een handomdraai omtoveren tot een tuinkamer, of lekker uit de wind zitten in de herfst en toch het zomerbriesje meepakken wanneer de zon een put in de grond schijnt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts