vrijdag 30 december 2016

Zwemles olympiabad waalwijk

Geniet van je vakantie naar Griekenlan wij verzorgen de rest. Hotels bij Olympia Waalwijk. Reserveer online, laagste prijzen. Vind hier alle deals in National!


Het Grootste Aanbod aan Olympia Artikelen vind je bij Horecaonlineshop.

Welke wateractiviteit u ook kiest, in zwembad Olympia wordt het een spetterende belevenis! Als u meer wil weten over onze zwemlessen, dan kunt op de volgende pagina alle informatie en veelgestelde vragen over zwemles. Klik snel op een van de knoppen op deze pagina om te kijken welke activiteit het beste bij u past. Wat houd een zwemles bij zwembad Olympia in?


De zwemlessen in zwembad Olympia in Waalwijk (regio Langstraat) zijn voor jong en oud. Deelnemers van alle leeftijden kunnen bij ons de benodigde vaardigheden verkrijgen om in open water en in een. Ga HIER naar de webshop of bestel je kaartjes op: zwemmen.

Zwembad Olympia is een zwemschool voor zwemles in Waalwijk. Naast de benodigde vaardigheden kunnen deelnemers bij ons ook hun zwemdiploma halen. Zwemles A klein groepje, max. Heeft u nog een vraag, weet u hoe wij onze diensten kunnen verbeteren of wilt u een klacht indienen over diezelfde dienstverlening van zwembad Olympia ? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We zijn als “goed doel “uitgekozen bij de Jumbo in Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Waalwijk om mee te doen aan de emballage actie.


De actie in Sprang Capelle start al volgende week , en we mogen daar maanden lang flessen in leveren met de doneer knop voor WZV Waalwijk. Dan kunt u altijd terecht bij de coördinatoren van de zwembaden: Gerben van Dijk en Isabella Janssen. U mag ook tijdens de zwemles bij het kantoor aankloppen. Meld u zich dan even bij de receptie.


Klik hier voor het leerlingvolgsysteem. Boek Olympia nu op Travelstore. Kinderen kunnen op speciale. Voor jong en oud is het daar-om belangrijk om goed te leren zwemmen. Dat kan bij zwembad Olympia !

Onze zwemlessen zijn gebaseerd op de uitgangspunten motivatie, plezier en veiligheid. Doel van het bewegen : Verbeteren of onderhouden van functies. Verminderen van klachten als pijn en bewegingsbeperking. Wilt u graag komen zwemmen, maar heeft u de zwemslagen niet helemaal onder de knie of voelt u zich nog niet zo vertrouwd in het water? WZV geeft zwemles aan kinderen vanaf 5. Zwemschool Sauna Fit is een zwemschool voor zwemles in Waalwijk.


Kijktijd: Publisher: Gemeente Waalwijk Je kunt deze video ook bij de bron bekijken. Tijdens de snelcursus krijgen de kinderen meerdere uren achter elkaar zwemles. Tussen deze lessen is er een pauze, waar de kinderen hun eigen meegebrachte eten en drinken kunnen gebruiken. De meeste leerlingen halen in jaar tijd hun zwemdiploma.


WAALWIJK - Elke vrijdagavond wordt er in het zwembad Olympia in Waalwijk het discozwemmen georganiseerd. Onder leiding van DJ Luc wordt het zwembad omgetoverd in een ware discotheek, waarbij de verlichting en de muziek wordt aangepast aan een thema en de kinderen heerlijk kunnen swingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts