maandag 26 december 2016

Schranskorf

Te gebruiken als Erfafscheiding maar ook Los te plaatsen. Keuze uit verschillende Steensoorten. Een schutting van hout moet vaak al binnen enkele jaren vervangen worden.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Gaat u een schanskorven schutting kopen? Dan verzekeren wij u ervan dat deze ondanks weer en wind jarenlang meegaat. Een schanskorf schutting is ook nog eens onderhoudsvrij!


Gabinova maakt daarnaast composiet schuttingen. Zo kunt u bij ons terecht voor de metalen korven, maar ook de vulling en alle schanskorf toebehoren en benodigde accessoires zijn bij ons te bestellen. Met een ruim assortiment van hoogwaardige kwaliteit helpen wij u graag verder met de aanschaf van een schanskorf op maat. Hoe meer je wil ‘afsluiten’, hoe groter de schanskorf zal moeten zijn en dat zal vanzelfsprekend van invloed zijn op de kostprijs. Dat komt omdat het metaalgaas eenvoudig op maat te maken is.


Schranskorf

Ook de draaddikte en de maaswijdte van het gaas verschillen van schanskorf tot schanskorf. Vaak kiest men ervoor om de stenen te vermengen met een zandcement mengsel, waardoor de openingen tussen de stenen zo goed mogelijk worden afgesloten. Doordat de prefab schanskorf smaller is dan andere schanskorven hoeven er minder stenen in als vulling. Stel bij GAMMA je schanskorven volledig zelf samen. Schanskorven brengen sfeer in uw tuin.


Zo heeft je gesteente de kleur en vorm die bij je oprit en woning past. Mooie steenformaties brengt u eenvoudig aan met onze. De hedendaagse schanskorf vindt zijn oorsprong in de middeleeuwen, toen schanskorven als een onderdeel van militaire fortificaties gebruikt werden. In onze webshop vindt u het complete pakket.


Meestal worden de schanskorf schuttingen echter vaak in een combinatie geplaatst. Wij verkopen alleen smalle prefab schanskorven van hoge kwaliteit die zeer gemakkelijk te plaatsen zijn en bovendien goedkoop zijn. Breidt u het uit met Tuinhaard of Composietschutting? Welkom op de van Nautilus Eco-Solutions b. Uw brainstorm partner voor al uw Aqua-Flora werken.


Lees snel meer over de toepassingen of projecten. Neem contact op voor een steenkorf schutting! Als u zelf schanskorven wilt bouwen dan levert Smit Compleet Buiten alle onderdelen. Groot assortiment en snelle levertijd via onze webshop. De schanskorven zijn erg populair als erfafscheiding.


Schranskorf

De constructie van de korf in combinatie met het materiaal in de schanskorf zorgt ervoor dat het een sterk geheel wordt. Omdat de korf gevuld wordt met natuurlijke materialen wordt een schanskorf als een duurzame investering gezien. Tussen de gaaspanelen zijn afstandhouders bevestig waardoor de korven tijdens het vullen niet gaan doorbuigen. Het gaasnet is een korfconstructie, meestal gemaakt van verzinkt of roestvast staal en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


Een lage schanskorf kun je gebruiken als decoratief muurtje of als zitelement, door er wat planken op te leggen. Een steenkorf of schanskorf is bijzonder populair. Kwaliteit voor de beste prijs.


Schranskorf

Info over de soorten schanskorven, realisaties, nuttige info en prijs advies per meter vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts