donderdag 22 december 2016

Eemhof wildwaterbaan

Eemhof wildwaterbaan

Glijbanen en wildwaterbaan. Het is heerlijk om te zwemmen in het subtropisch zwembad de Eemhof. De enige echte wildwaterbaan van Center Parcs.


Eemhof wildwaterbaan

Suis naar beneden door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten, op deze snelle rivier. Maar naast het golfslagba de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie. Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider.


Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte. En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje.


Ga surfen en zeilen op het Eemmeer. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist!


Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs. En dit zonder rode ogen, want bij Center Parcs zit er minder chloor in het. Het glijden en zwemmen door de stroomversnellingen blijft leuk voor jong en oud. En de wildwaterbaan in De Eemhof is niet alleen heel leuk, hij ziet er ook mooi uit!


De baan bevindt zich bijna geheel buiten, maar het water is natuurlijk wel lekker warm. Wil jij ook maximaal zwemplezier? De wildwaterbaan van Het Heijderbos.


Natuurlijk verschillen de zwembaden onderling, maar ze zijn allebei erg mooi. Dan is de Eemhof het vakantiepark voor u. Gelegen aan het Eemmeer, met eigen jachthaven. Het bruist hier van sport- speel en entertainment. De Eemhof is een schitterend zwemparadijs met verschillende glijbanen en een groot golfslagbad.


Zoals we van Centerparcs gewend is de kwaliteit zeer hoog en ziet het er prachtig uit. Ik laat jullie in minuutjes zien wat hier allemaal te doen is! Een van mijn favoriete wildwaterbanen is de eemhof omdat deze een mooie flow heeft en daarbij is hij ook vrij lang. Het is helaas niet een van de wildste, vooral het beginstuk is te traag.


De Kempervennen heeft een leuk stuk voordat je naar binnen gaat, maar ik vind die twee stukken buis bij de grot vreselijk. Die Wildwasserbahn im AquaMundo von Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven (NL). Schön heftige Bahn mit einem Speedstück. Leider sorgen die Röhrenstücke für Staus und Gedrängel. Dit is de wildwaterbaan van Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven.


Een zeer snelle en heftige baan met een goeie speed deel inmidden. Het subtropische zwembad van de Eemhof beschikt over glijbanen en een wildwaterbaan en is het enige Center Parcs-park met een Turbo Twister glijbaan. Dit is een glijbaan waar voor het gebruik van een zwemband nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts